Antena 3 CNN Actualitate Şoferul care a provocat accidentul din Neamţ a murit. Bărbatul a intrat pe contrasens şi a izbit un microbuz cu 14 persoane

Şoferul care a provocat accidentul din Neamţ a murit. Bărbatul a intrat pe contrasens şi a izbit un microbuz cu 14 persoane

Şoferul care a provocat accidentul din Neamţ a murit. Bărbatul a intrat pe contrasens şi a izbit un microbuz cu 14 persoane
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
10 Dec 2016   •   14:30

Update:  Accident în Piatra Neamț, unde autoritățile au declanșat codul roșu de intervenție. Șoferul unei mașini a murit, după ce a pătruns pe contrasens și a izbit violent un microbuz de călători. Cinci oameni au fost transportați de urgență la spital pentru că au fost răniți.

Cel care a provocat accidentul este un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, inspector Elena Bulgărea.

Ştire iniţială: Şase persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre un autoturism şi un microbuz de transport persoane în care se aflau 14 călători.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspector Elena Bulgărea, a declarat pentru Agerpres că accidentul s-a produs în municipiul Piatra Neamţ după ce şoferul unei Dacii Solenza a intrat pe contrasens şi s-a izbit în plin de microbuzul de transport persoane.

În urma impactului, şoferul autoturismului a fost rănit grav şi este în comă.

Cinci pasageri din microbuz, între care doi copii, au fost răniţi uşor şi au fost transportaţi cu mai multe ambulanţe la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: autoturism accident rutier
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close