Antena 3 CNN Actualitate Accident grav cu migranți pe o șosea din Timiș. Mașină răsturnată, 2 morți și 10 răniți

Accident grav cu migranți pe o șosea din Timiș. Mașină răsturnată, 2 morți și 10 răniți

Două persoane au murit, iar alte zece au fost rănite într-un accident care a avut loc miercuri după-amiază, în Timiș, pe drumul care leagă localitățile Biled și Iecea Mică. Toate persoanele implicate sunt migranți. Șoferul, împreună cu alți doi migranți, ar fi fugit de la fața locului.

Accident grav cu migranți pe o șosea din Timiș. Mașină răsturnată, 2 morți și 10 răniți
Sursa foto: IPJ Timiș
de Adelina Miron    |    10 Noi 2021   •   19:05

UPDATE 20.15 - Poliţiştii au făcut filtre în zonă. Cei doi migranţi care au fugit de la faţa locului au fost găsiţi.

Şoferul este în continuare căutat.

Poliţiştii au instalat filtre, miercuri seară, iar Poliţia de Frontieră a adus camere cu termoviziune, iar un elicopter survolează zona pentru identificarea şoferului care a condus maşina răsturnată în comuna Iecea Mică, accident în urma căruia doi migranţi au murit şi alţi zece au fost răniţi.

Ştirea iniţială:

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, alerta a fost dată la 17.35.

„Nu s-a putut stabilii care dintre persoanele găsite la fața locului ar fi soferul autoturismului, politistii efectuand verificari în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii accidentului, precum și a identificării conducătorului auto.”, anunță IPJ Timiș.

Jurnalistul Pressalert Dragoș Bota a transmis detalii despre accident pentru Antena 3:

„Din primele informații, o mașină a derapat și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. Sunt două persoane decedate până la acest moment și 10 răniți. Toți sunt migranți. Mașina este înmatriculată în județul Caraș-Severin. La fața locului a fost o adevărată desfășurare de forțe ale pompierilor, echipaje SMURD, de la Amublanță și polițiști de la rutireă. Se fac cercetări la fața locului. Un elicopter al Ministerului de Interne face verificări în zonă. Este acel elicopter al MAI trimis în vestul țării exact pentru a ajuta la eforturile autorităților de a preveni migrația ilegală dinspre Serbia. Elicopterul încearcă să găsească pe câmpul din apropiere posibili alți migranți.”

×
Subiecte în articol: accident Timis morti raniti
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close