Antena 3 CNN Actualitate Accident cumplit în Neamț! O grindă de la un pod CFR a căzut peste un microbuz de transport persoane

Accident cumplit în Neamț! O grindă de la un pod CFR a căzut peste un microbuz de transport persoane

Un grav accident de circulație s-a produs marți, în județul Neamț.

Accident cumplit în Neamț! O grindă de la un pod CFR a căzut peste un microbuz de transport persoane
Sursa foto: monitorulneamt.ro
de Laura Dinu    |    11 Mai 2021   •   10:35

Update 11:25. În urma accidentul a rezultat rănirea a trei victime, cu vârste cuprinse între 55 și 75 de ani și alte două victime care au prezentat leziuni incompatibile cu viața. 

Accidentul rutier s-a produs pe DN 15, în localitatea Tarcău.

Un TIR ar fi agățat un limitator de înălțime al unui pod, iar grinda podului CFR a căzut peste un microbuz de transport persoane.

”Prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza comunei Tarcău. În urma accidentului produs, o grindă de la un pod CFR a căzut pentru un microbuz. Au rezultat patru victime, din păcate, două dintre acestea decedate, iar alte două au fost scoase de pompieri. Una era în stare de conștiență, iar cealaltă era inconștientă. Acesteia i s-au acordat măsuri de resuscitare, după care a fost preluată de către ambulanța de la Serviciul de Ambulanță Județean și transportată de urgență la spital. Se lucrează pentru îndepărtarea grindei căzute peste microbuz”, a declarat Irina Popa, purtător de cuvânt al ISU Neamț. 

 

 

×
Subiecte în articol: tarcău
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close