Antena 3 CNN Actualitate Accident halucinant, urmat de acuzații grave la adresa polițiștilor

Accident halucinant, urmat de acuzații grave la adresa polițiștilor

Accident halucinant, urmat de acuzații grave la adresa polițiștilor
21 Aug 2017   •   21:29

Imagini dramatice au fost surprinse în trafic, în judeţul Braşov. Un motociclist rănit chiar de Poliţie strigă după ajutor de sub maşina agenţilor.

Scenele au fost surprinse pe Drumul Naţional 73, în localitatea Fundata - judeţul Braşov. In imagini se vede cum motociclistul zace pe asfalt lângă maşina Poliţiei, după ce a fost accidentat chiar de oamenii legii, transmite Observator.

”Motociclistii nu au vrut sa opreasca motiv pentru care s-a procedat la urmarirea acestora pe o raza de 10 km pana la Fundata, unde intr-o curba pe fondul reducerii vitezei, autospeciala a intrat in motor” au spus reprezentanții IPJ Brașov.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Deocamdată, nicio persoană nu este învinuită.

Cazul a fost prezentat luni, la ”Ediție Specială”.

”Vă imaginați, dacă a trecut cu mașina înainte și înapoi peste un om, cum poate să se simtă. Absolut totul își amintește. Momentul impactului, momentul când a trecut peste el în față și momentul în care mașina a dat înapoi și simțea că moare. Asta a fost senzația. Imaginați-vă că polițiștii le-au făcut semn să treacă, nici prin cap nu le-ar fi trecut să fugă. Cum ar fi prins din urmă un Logan dacă voiau să fugă?” a spus tatăl lui Tibi, motociclistul accidentat.

O explicație pentru cele întâmplate nu au nici colegii de drum ai tânărului.

”Eu eram ultimul, la distanță de 10-20 de metri față de primii. Nu era aglomerație. Doar cu mașina de poliție ne-am întâlnit, care se aflau pe o stradă în stânga. Nu i-am depășit, au accelarat, am mers în spatele lor, au redus viteza, s-au dat pe dreapta, au scos mâna pe geam. Primul motociclist și Tibi au trecut, după care au aprins girofarul. Mașina de poliție era mult în spatele lor, nu erau puse în funcțiune semnalele acustice. Noi eram la 500 de metri în spate, poate mai bine. Sunt niște curbe. El a pus frână, mașina de poliție nu a pus niciun pic de frână a intrat în roata din spate. Nu știu dacă a fost intenție sau nu. Când am ajuns noi Tibi era sub bara din spate a mașinii” a povestit Octavian, unul dintre moticicliștii din grup.

×
Subiecte în articol: Editie Speciala accident Politie
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close