Antena 3 CNN Actualitate O barcă cu 11 persoane la bord s-a răsturnat în Delta Dunării. Conducătorul ambarcațiunii a fost înghițit de ape

O barcă cu 11 persoane la bord s-a răsturnat în Delta Dunării. Conducătorul ambarcațiunii a fost înghițit de ape

O ambarcațiune cu 10 persoane la bord s-a răsturnat în apă, în Delta Dunării. Nouă dintre persoane au reușit să se autosalveze, dar conducătorul ambarcațiunii a fost înghițiți de ape.

O barcă cu 11 persoane la bord s-a răsturnat în Delta Dunării. Conducătorul ambarcațiunii a fost înghițit de ape
Sursa foto: Hepta
11 Mai 2020   •   16:19

Update ora 19:00

Scafandrii au găsit trupul bărbatului dispărut, luni, după ce o ambarcaţiune s-a răsturnat pe Canalul Sulina. Victima este un bărbat de 62 de ani din Tulcea, care era conducătorul ambarcaţiunii.

"Din primele verificări, a rezultat că 11 barbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 66 de ani, din judeţele Ilfov, Giurgiu şi Tulcea, se deplasau cu o ambarcatiune pe braţul Tulcea, în dreptul milei marine 34+500, aceasta s-ar fi răsturnat, iar persoanele ar fi căzut în apă. Zece dintre persoane s-au salvat, una singură, un bărbat de 62 de ani, din Tulcea, fiind dispărut în apele fluviului”, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea.

Știrea inițială

Din primele declarații rezultă că omul ar fi rămas blocat în interior. Barca transporta muncitori din Giurgiu care lucrau la o pensiune din localitatea Crișan, județul Tulcea.

Accidentul ar fi fost cauzat de o altă îmbarcațiune, de mai mare tonaj, care era legată de vasul răsturnat. Valurile ar fi dezechilibrat barca mai mare răsturnând-o, ia aceasta ar fi tras după ea și ambarcațiunea în care se aflau oamenii.

Ceilalți nouă membrii de la bord au reușit să se salveze și nu au avut nevoie de îngriijiri medicale fiind în stare bună.

O barcă cu zece persoane la bord s-a răsturnat în Delta Dunării. Conducătorul ambarcațiunii a fost înghițit de ape

×
Subiecte în articol: Delta Dunarii Tulcea accident barca
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close