Antena 3 CNN Actualitate Accident în lanţ la Constanţa. Un tânăr a distrus cinci maşini

Accident în lanţ la Constanţa. Un tânăr a distrus cinci maşini

Accident în lanţ la Constanţa. Un tânăr a distrus cinci maşini
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    27 Noi 2011   •   21:01

Cinci maşini au fost spulberate pe o şosea din Constanţa precum popicele. Un tânăr şofer, pasionat, se pare, de curse ilegale prin oraş,  a pierdut controlul bolidului şi le-a distrus pe rând.

Martorii îşi amintesc că i-a uluit viteza cu care gonea pe şosea şoferul. Se întrecea, spun tot ei, cu un alt tînăr inconştient. Cursa s-a oprit cînd băiatul nu a mai putut să redreseze bolidul. A urmat dezastrul: cinci maşini lovite una dupa alta.

O femeie a încremenit cînd, într-o secundă, s-a trezit cu maşina într-o cu totul altă "parcare" decât cea în care tocmai se instalase.

Imediat după primul impact, tânărul a tras puternic de volan şi a intrat pe contrasens. A lovit alte patru maşini parcate.

Poliţiştii susţin că şoferul circula cu o viteză mult prea mare pentru condiţiile de drum. De pe targă, şoferul vinovat are însă altă variantă, el susţine că a fost acroşat.

În urma testărilor, poliţiştii au stabilit că tânărul nu băuse înainte de a se urca la volan. A fost dus la spitalul Judeţean de Urgenţă, unde va rămâne câteva zile. Când va ieşi însa, va trebui să dea explicaţii mai convingătoare oamenilor legii.

 

×
Subiecte în articol: lovit tanar curse
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close