Antena 3 CNN Actualitate Accident în lanț pe A2. Patru morți și peste 50 de răniți. Traficul a fost reluat după nouă ore - VIDEO și GALERIE FOTO

Accident în lanț pe A2. Patru morți și peste 50 de răniți. Traficul a fost reluat după nouă ore - VIDEO și GALERIE FOTO

Accident în lanț pe A2. Patru morți și peste 50 de răniți. Traficul a fost reluat după nouă ore - VIDEO și GALERIE FOTO
Sursa foto: Foto: Facebook/ Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă
de S.T.    |    05 Noi 2016   •   20:45

Un accident în lanţ s-a produs, sâmbătă dimineaţă, în dreptul kilometrului 67 al Autostrăzii 2 Bucureşti – Constanţa.

Patru persoane au murit și 56 au fost rănite, arată cele mai noi date oferite de autorități.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară a deschis dosar penal în cazul accidentului în lanţ produs sâmbătă dimineaţă pe autostrada A2, iar potrivit datelor actuale încadrarea este de ucidere din culpă şi vătămare corporală însă nu au fost identificaţi deocamdată cei vinovaţi, a declarat, pentru Agerpres, Liliana Bănescu, prim procuror în cadrul instituţiei.

Numerele de telefon la care pot suna rudele și apropiații victimelor

Directorul adjunct al Direcţiei Rutiere: Este cel mai grav accident de când a fost deschisă autostrada A2

UPDATE 20.45 - Aproximativ 20 de conducători auto sunt audiaţi în acest moment pentru încercarea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier de pe autostrada A2, a anunţat sâmbătă seară comisar-şef de poliţie George Grigore, director adjunct la Direcţia Rutieră din cadrul Poliţiei Române.

UPDATE 19.30 - O persoană rănită sâmbătă în accidentul rutier produs pe autostrada A2, care era internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, a murit, au declarat reprezentanții Poliției. Potrivit surselor citate, este vorba despre o femeie. Bilanțul a ajuns la patru morți și 56 de răniți.

UPDATE 18.00 - Traficul rutier a fost reluat sâmbătă, în jurul orei 17,35, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la aproape 9 ore de la producerea accidentului în lanţ, pe sensul de mers către Constanţa, la kilometrul 67, în care au murit trei persoane şi au fost rănite câteva zeci.

UPDATE 16.00 - Noi imagini terifiante au apărut de la tragedia de pe autostradă. Şoferii care au avut norocul să scape nevătămaţi au filmat scene cutremurătoare cu răniţii şi maşinile făcute praf.

Ultimul bilanț oficial este de 3 morţi şi 57 de răniţi.

40 de victime sunt internate în acest moment la mai multe spitale din Bucuresti.

Au fost chemaţi de acasă medicii pentru a-i salva pe oamenii care au avut de suferit in accidentul cu 29 de maşini.

UPDATE 11.00 - Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a precizat că este vorba de trei persoane decedate și 39 rănite.

UPDATE 10.30 - Toate spitalele de urgenţă din Bucureşti au fost prealertate după accidentul în lanţ produs sâmbătă dimineaţă pe Autostrada Soarelui, soldat cu patru persoane decedate şi 35 de răniţi, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

UPDATE 10.00 - Un accident în lanţ s-a produs, sâmbătă dimineaţă, în dreptul kilometrului 67 al Autostrăzii 2 Bucureşti – Constanţa, patru persoane decedând, alte 30 de persoane fiind rănite.

IGSU precizează că în accident au fost implicate 20 de autovehicule, printre care şi 2 microbuze.

Vezi primele imagini de la fața locului - VIDEO

UPDATE 09.50- ISU Călăraşi a activat planul roşu de intervenţie pentru accidentul în lanţ înregistrat sâmbătă dimineaţă pe A2, la kilometrul 67, în apropiere de Lehliu, în care au fost implicate cel puţin de 20 autovehicule, până la această oră fiind confirmat decesul a patru persoane şi faptul că numărul răniţilor depăşeşte 30 de persoane.
----------------------------------

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 Bucureşti – Constanța, traficul rutier este întrerupt pe sensul de mers către Constanța, la kilometrul 67, din cauza unui accident rutier.

Potrivit primelor informații, 10 oameni au fost răniți.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să manifeste înțelegere față de situația creată.

Totodată, recomandă celor care încheie coloanele de autovehicule care se formează în zona producerii accidentului să pună în funcţiune luminile de avarie pentru a-i atenţiona pe cei ce vin din spate să încetinească în timp util.

Citește și:

Cod galben de ceață, în șase județe. Drumurile unde vizibilitatea a scăzut sub 50 de metri

×
Subiecte în articol: Raed Arafat Circulatie blocata accident
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close