Antena 3 CNN Actualitate Accident în lanţ pe DN2. Cinci persoane au fost rănite

Accident în lanţ pe DN2. Cinci persoane au fost rănite

Accident în lanţ pe DN2. Cinci persoane au fost rănite
Sursa foto: Foto: Intact Images
02 Noi 2013   •   23:17
Cinci persoane au fost grav rănite, sâmbătă seară, în urma unui accident în lanţ produs pe DN 2 (E 85), în judeţul Buzău, la ieşirea din localitatea Oreavu, relatează Mediafax.

În accident au fost implicate trei autovehicule: un autoturism Ford care circula dinspre Buzău spre Râmnicu Sărat, o autoutilitară Aro care se deplasa în acelaşi sens de mers şi un camion care aparţine unei firme de curierat şi care circula din sens opus.

Potrivit primelor informaţii furnizate de poliţişti, impactul s-a produs iniţial între autoturismul Ford şi autoutilitara Aro, iar în urma acestuia autoturismul s-a răsucit de mai multe ori pe şosea şi a lovit apoi camionul care circula din sensul opus de mers.

În urma accidentului, au fost rănite grav cinci persoane: trei ocupanţi ai autoturismului Ford, mamă şi doi fii, ambii majori, precum şi şoferul şi pasagerul din Aro, tată şi fiu.

Circulaţia pe DN 2, în zona în care s-a produs accidentul, a fost blocată pe ambele sensuri de mers, traficul fiind deviat pe câmp.

×
Subiecte în articol: accident rutier trafic deviat
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close