Antena 3 CNN Actualitate Accident înfiorător în Argeș. Un bărbat care a traversat neregulamentar a fost izbit în plin de o mașină

Accident înfiorător în Argeș. Un bărbat care a traversat neregulamentar a fost izbit în plin de o mașină

Un bărbat care traversa neregulamentar strada a fost accidentat mortal, sâmbătă, pe DN 65, în localitatea argeşeană Albota.

Accident înfiorător în Argeș. Un bărbat care a traversat neregulamentar a fost izbit în plin de o mașină
Sursa foto: foto: Agerpres
21 Dec 2019   •   19:00

"Din verificările efectuate până în acest moment s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism pe DN 65, pe raza localităţii Albota, din direcţia Piteşti spre Slatina, a accidentat mortal un bărbat de 70 de ani, din Piteşti, care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, pietonul a fost găsit în stop cardio-respirator. Paramedicii de la SMURD au efectuat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close