Antena 3 CNN Actualitate Accident între un microbuz de transport persoane și o mașină, în Pecica, județul Arad: Patru răniți, trafic blocat pe un sens

Accident între un microbuz de transport persoane și o mașină, în Pecica, județul Arad: Patru răniți, trafic blocat pe un sens

Un microbuz de transport persoane a fost implicat într-un accident produsîn urmă cu puțin timp, în județul Arad. Patru persoane aflate într-un autoturism au fost rănite.

de Mia Lungu    |    18 Dec 2022   •   13:09

Accidentul a avut loc pe DN 7 Arad-Nădlac, sub un pod al autostrăzii A1, în oraşul Pecica.

Au fost implicate un microbuz de transport persoane și un autoturism, a explicat centrul Infotrafic. 

”Accident rutier fără descarcerare în oraşul Pecica (DN 7 sub podul de la A1), în care au fost implicate un autoturism în care se aflau 5 persoane şi un microbuz în care se aflau 8 persoane. Intervine Detaşamentul de Pompieri Arad cu un echipaj SMURD TIM şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. În sprijinul echipajelor intervin 2 echipaje SAJ şi SVSU Pecica cu o autospecială de stingere”, a transmis ISU Arad.

În urma accidentului, cinci persoane, printre care doi copii, au fost transportate, de urgenţă, la spital. Restul persoanele implicate în accident nu au necesitat transport la spital.

Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un sens.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close