Antena 3 CNN Actualitate ACCIDENT pe A1. Cel puţin o persoană a fost rănită

ACCIDENT pe A1. Cel puţin o persoană a fost rănită

ACCIDENT pe A1. Cel puţin o persoană a fost rănită
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Ian 2014   •   12:54
Un accident rutier a avut loc pe autostrada Bucureşti - Piteşti. Două TIR-uri sunt blocate. Autostrada a fost închisă. 
 
Adrian Creangă, de la centrul Infotrafic, a explicat, pentru Antena 3, că pe A1 Bucureşti - Piteşti sunt probleme serioase. "Zăpadă foarte multă, vizibilitate redusă. Despre incidentul rutier nu am foarte multe detalii, se pare că o persoană a fost rănită. Sunt foarte multe echipaje suplimentate, Poliţie Rutieră, drumari, nu este nimeni înzăpezit sau uitat pe undeva. Autorităţile sunt pe aceste drumuri cu echipaje sporite". 

Conform datelor furnizate de către reprezentanţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, accidentul s-a produs la kilometrul 52 al autostrăzii A1, pe sensul de mers Bucureşti - Piteşti.
Zece autovehicule, între care opt autoturisme şi două TIR-uri, s-au ciocnit în lanţ, în urma accidentului două persoane fiind rănite. 
 
Una dintre victime a fost preluată de o ambulanţă SMURD, cea de-a doua fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Dâmboviţa, pentru a fi transportate la spital. 
Tot sâmbătă, aproximativ 20 de autovehicule s-au ciocnit pe firul 2 al autostrăzii A2, între Constanţa şi Bucureşti, din cauza viscolului, în accident o persoană fiind rănită şi rămânând încarcerată în maşină, echipaje ale ISU şi Ambulanţei intervenind la faţa locului.
 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close