Antena 3 CNN Actualitate Accident pe trecere de pietoni. O fată de 14 ani din Bacău a fost lovită de un şofer care a trecut pe roşu

Accident pe trecere de pietoni. O fată de 14 ani din Bacău a fost lovită de un şofer care a trecut pe roşu

Accident pe trecere de pietoni. O fată de 14 ani din Bacău a fost lovită de un şofer care a trecut pe roşu
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    15 Dec 2012   •   18:28

O fată în vârstă de 14 ani a fost accidentată pe o trecere pentru pietoni din municipiul Bacău de un şofer care nu a respectat culoarea roşie a semaforului, victima fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc pe o trecere pentru pietoni de pe strada 9 Mai, din municipiul Bacău, în timp ce fata se angajase în traversarea străzii.
   
În acel moment, o maşină condusă de un tânăr în vârstă de 33 de ani a lovit-o în plin pe adolescentă, scrie Mediafax.

 Tânăra a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru acordarea de îngrijiri medicale.
   
"În urma cercetărilor desfăşurate la faţa locului, s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului este şoferul maşinii, care nu a respectat culoarea roşie a semaforului electric. Minora de 14 ani se angajase regulamentar în traversarea străzii, pe marcajul pietonal şi culoarea verde a semaforului", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.
   
Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
   

×
Subiecte în articol: accident Bacău accident
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close