Antena 3 CNN Actualitate Accident rutier grav, în județul Dolj | 18 copii și trei adulți implicați. A fost activat Planul Roșu de Urgență

Accident rutier grav, în județul Dolj | 18 copii și trei adulți implicați. A fost activat Planul Roșu de Urgență

Un accident grav s-a produs între o mașină și un microbuz plin cu copii, în localitatea Deveselu, județul Dolj. Planul Roșu a fost activat.

de Roxana Mihăiescu    |    02 Oct 2023   •   14:35

În urma impactului, patru persoane au fost rănite, cu răni ușoare.  În microbuz se aflau 2 adulți 18 minori, iar în autoturism o femeie. 

La nivelul județului Olt a fost activat Planul Roșu de Intervenție, având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns.

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje operative care intervin  cu  o autospecială de stingere, o autospecială pentru transport personal și victime multiple, șapte echipaje SMURD și trei echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt. 

Toate persoanele implicate sunt în curs de monitorizare. În continuare, traficul este blocat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”În urma impactului au rezultat 6 victime, 4 minori din microbuz și un adult, precum și conducătorul autoturismului. Din primele verificări, acestea au suferit leziuni ușoare, însă vor fi transportate la spital, pentru efectuarea tuturor investigațiilor medicale. A fost activat Planul Roșu de Intervenție. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers”, a transmis Poliția Română. 

×
Subiecte în articol: Dolj
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close