Antena 3 CNN Actualitate Accident rutier grav în oraşul Balş. Șase persoane au fost rănite

Accident rutier grav în oraşul Balş. Șase persoane au fost rănite

Accident rutier grav în oraşul Balş. Șase persoane au fost rănite
23 Iul 2018   •   10:54

Şase persoane au fost transportate la spitale după ce au fost implicate într-un accident rutier produs luni dimineaţa la ieşirea din oraşul Balş spre Craiova, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau şase persoane, bărbaţi cu vârste între 26 şi 42 de ani. Aceştia au suferit diferite traumatisme şi au fost transportaţi iniţial la Spitalul Balş, ulterior cinci dintre ei fiind transferaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Toate victimele sunt conştiente.

După producerea accidentului, în zonă s-au deplasat mai multe echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, un echipaj SMURD şi o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare.

Cauza accidentului ar fi pătrunderea pe contrasens a unuia dintre autoturismele implicate.

"Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un conducător auto ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar", a precizat reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident rutier persoane ranite
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close