Antena 3 CNN Actualitate Accident rutier GRAV pe şoseaua de centură a Buzăului. 2 oameni AU MURIT

Accident rutier GRAV pe şoseaua de centură a Buzăului. 2 oameni AU MURIT

Accident rutier GRAV pe şoseaua de centură a Buzăului. 2 oameni AU MURIT
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Aug 2014   •   14:39
Doi oameni au murit şi alţi doi au ajuns la spital, în urma unui accident grav, produs pe şoseaua de centură a Buzăului. Se pare că unul dintre şoferi circula cu viteză foarte mare şi a pierdut controlul maşinii într-o curbă, ajungând pe contrasens.
 
În maşina care a provocat accidentul, acul vitezometrului s-a oprit la 130 de kilometri pe oră. Prea mult - spun poliţiştii, ţinând cont că şoseaua era udă, după ploaia de noaptea trecută. 
 
În urma impactului, amândouă maşinile s-au transformat în nişte mormane de fiare. Pasageri din Audi au scăpat cu viaţă, însă pentru doi oameni din Dacie, medicii nu au mai putut face nimic. Şoferul, un bucureştean de 54 de ani şi nepoata lui de 14 ani au murit pe loc. Alte două femei, aflate pe bancheta din spate au fost rănite grav.
 
Şansa a făcut ca în momentul producerii accidentului, pe acelaşi drum să se afle un medic şi un asistent al serviciului de ambulanţă Vrancea, care se întorceau de la un spital din Bucureşti. Aceştia le-au acordat imediat primul ajutor răniţilor. Chiar şi aşa, medicii de la spitalul de urgenţ din Buzău sunt rezervaţi în privinţa şanselor lor de supravieţuire.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close