Antena 3 CNN Actualitate Accident rutier grav într-o localitate din Iaşi. Un Volkswagen Jetta s-a răsturnat într-o curbă deosebit de periculoasă

Accident rutier grav într-o localitate din Iaşi. Un Volkswagen Jetta s-a răsturnat într-o curbă deosebit de periculoasă

Anul 2020 s-a încheiat tragic pentru o familie care se deplasa cu maşina de la Iaşi la Vaslui. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului, a iesit în afara şoselei şi s-a răsturnat într-o curbă periculoasă. Conducătorul auto a rămas încarcerat şi se află în stare gravă.

Accident rutier grav într-o localitate din Iaşi. Un Volkswagen Jetta s-a răsturnat într-o curbă deosebit de periculoasă
Sursa foto: ziaruldeiasi.ro
de Georgiana Adam    |    31 Dec 2020   •   21:30

Tragicul accident a avut loc joi, 31 decembrie, în jurul orei 17:00 într-o curbă deosebit de periculoasă din localitatea ieşeană Schitu Duca.

În autoturismul marca Volkswagen Jetta se aflau trei persoane: soţul, soţia şi copilul în vârstă de cinci ani. Potrivit presei locale, persoanele veneau de la Iaşi şi se deplasau spre Vaslui.

Din cauza vitezei, carosabilului umed și vizibilității reduse într-o curbă la dreapta, şoferul a pierdut controlul volanului. A ieşit în afara părţii carosabile, pe câmp, la o distanţă de circa 50 de metri, iar maşina s-a răsturnat.

În urma impactului, conducătorul auto a rămas încarcerat. Femeia şi copilul la venirea echipajelor de salvare erau în stare stabilă, notează ziaruldeiaşi.ro

 

 

×
Subiecte în articol: accident rutier Iași Volkswagen Jetta
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close