Antena 3 CNN Actualitate Accident şocant. O fetiţă a rămas fără braţul stâng (VIDEO)

Accident şocant. O fetiţă a rămas fără braţul stâng (VIDEO)

Accident şocant. O fetiţă a rămas fără braţul stâng (VIDEO)
Sursa foto: fetita
05 Apr 2010   •   21:16

Întâmplare zguduitoare în judeţul Braşov. O fetiţă de numai patru ani a rămas fără braţul stâng într-un accident de maşină provocat chiar de mama ei. Femeia nu a fost rănită, dar este în stare de şoc.

Se ştie că maşina în care se aflau femeia şi fetiţa ei s-a izbit de un cap de pod, apoi s-a rostogolit de mai multe ori pe un câmp. Impactul a fost atât de puternic încât copilei i-a fost smuls braţul, de la umăr în jos. Deşi în stare de şoc, mama fetiţei a avut o prezenţă de spirit extraordinară. Când a reuşit să iasă din maşină, a căutat şi a găsit mâna copilului. Un doctor care trecea prin zonă i-a pus fetiţei un garou şi a învelit braţul desprins de corp în comprese sterile. Apoi i-au aşteptat pe medicii de pe ambulanţă.

Fetiţa a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Braşov puţin după ora 14. A început imediat o cursă contra-cronometru, pentru că încercarea de replantare a braţului se poate face în maxim zece ore de la accident. Şi nu poate fi făcută la Braşov. Medicii de aici au reuşit să o stabilizeze pe fetiţă abia în urmă cu jumătate de oră şi o vor la trimite cu un elicopter la Bucureşti. Chiar şi aşa, nu există certitudinea că operaţia va reuşi. Este o intervenţie delicată şi nimeni nu vrea să facă pronosticuri.



Antena 3




×
Subiecte în articol: fetita mama masina medici
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close