Antena 3 CNN Actualitate Ei sunt cei care au murit în această dimineață pe ”Drumul morții”! Ce a postat femeia pe Facebook cu doar câteva ore înainte

Ei sunt cei care au murit în această dimineață pe ”Drumul morții”! Ce a postat femeia pe Facebook cu doar câteva ore înainte

Antena 3 a prezentat povestea familiei care a pierit în această dimineață pe o șosea din Teleorman. Părinții şi cei trei copii tocmai se întorceau din Franţa, unde trăiau de mai mulți ani.

Ei sunt cei care au murit în această dimineață pe ”Drumul morții”! Ce a postat femeia pe Facebook cu doar câteva ore înainte
de Laura Dinu    |    25 Iul 2022   •   14:53

Veneau în țară în concediu, ca să renoveze casa pe care o aveau în Zimnicea. Ultima postare de pe Facebook a femeii a fost cu doar câteva ore înainte de tragicul accident: imaginile arată familia fericită, în timpul unei plimbări cu barca.  

Sfâșietor este și că, în urmă cu doar câteva zile, femeia postase un mesaj pe rețeaua de socializare, în care plângea moartea mamei sale.  

"Ziua in care îți pierzi mama este ziua in care realizezi ca ai pierdut jumătate din tine. Prețuiți-le cat le mai aveți", scria femeia în urmă cu câteva zile. 

Acum, din toată familia, a mai rămas doar o fată, majoră, care locuiește în Franța.  

Imaginile de la locul accidentului din Teleorman sunt înfiorătoare. Din toți cei cinci oameni, niciunul nu purta centura de siguranță.  

Mama, tatăl și cei trei copilași au fost sfârtecați în câteva secunde pe "Drumul Morții", E70, care leagă Alexandria de București, între Vitănești și Vaceni, după ce mașina în care se aflau și care a intrat pe contrasens a fost nimicita de un TIR. Niciunul nu ar fi purtat centura, nici măcar băiețelul de 4 ani care s-ar fi aflat în scaunul special din mașină. 

Șoferul mastodontului, care a ajuns răsturnat pe câmp, în stare de șoc, declară ca tatăl ar fi încercat să intre în depășire și i-a intrat brusc în față, însă nu este exclusa nici oboseala la volan, care ar fi făcut ca șoferul sa adoarmă, având în vedere ora la care s-a produs tragedia: un pic înainte de 4 dimineața. 

Ultima postare de pe Facebook a femeii a fost o plimbare cu bărcuța la Zimnicea, cu doar câteva ore înainte să piară.

×
Subiecte în articol: Teleorman accident
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close