Antena 3 CNN Actualitate Accident terifiant în centrul orașului. O șoferiță a făcut prăpăd după ce a încercat să întoarcă pe linie continuă

Accident terifiant în centrul orașului. O șoferiță a făcut prăpăd după ce a încercat să întoarcă pe linie continuă

Accident terifiant în centrul orașului. O șoferiță a făcut prăpăd după ce a încercat să întoarcă pe linie continuă
Sursa foto: Foto captura ANtena 3
04 Mar 2017   •   09:37

Un accident dramatic a fost surprins de camerele de supraveghere din Târgovişte. O şoferiţă care a făcut o manevră interzisă a fost la un pas de a provoca o tragedie. Şoferiţa a vrut să întoarcă pe linie continuă iar o altă mașină a lovit-o în plin.

Maşina care nu a putut evita impactul s-a răsturnat de mai multe ori. Doar printr-un noroc, pasagerii din maşina lovită au scăpat fără nicio zgârietură, iar şoferiţa care a provocat accidentul a ajuns la spital cu răni minore. 

Pe imaginile camerelor de supraveghere se vede cum şoferiţa calcă dubla linie continuă, iar maşina din spate o izbeşte în plin şi se răstoarnă de mai multe ori. Impactul s-a produs chiar în faţa sediului Judecătoriei din Târgovişte, pe Bulevardul Unirii. Bărbatului de la volanul maşini răsturnate nu-i vine să creadă că a scăpat nevătămat.

Impactul a fost atât de violent încât, maşina s-a dat de mai multe ori peste cap. În maşina răsturnată se aflau patru tineri care au scăpat fără nicio zgârietură. Singura rănită a fost şoferiţa care a fost transportată la spital.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

 

 

 

×
Subiecte în articol: tragedie
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close