Antena 3 CNN Actualitate Un TIR a căzut într-o prăpastie în zona Porțile de Fier. Traficul rutier, restricţionat

Un TIR a căzut într-o prăpastie în zona Porțile de Fier. Traficul rutier, restricţionat

Un TIR a ieșit de pe șosea și a căzut într-o prăpastie în zona Porțile de Fier.

Un TIR a căzut într-o prăpastie în zona Porțile de Fier. Traficul rutier, restricţionat
de Alexandra Dima    |    29 Noi 2022   •   21:36

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, accidentul a avut loc marți, pe DN 6, între municipiul Orșova și Porțile de Fier I.

În zona viaductului Padina, din județul Mehedinți, un autotren înmatriculat în străinătate a căzut de pe viaduct de la o înălțime de peste 50 de metri, în zona stâncoasă, anunță polițiștii.

Șoferul tirului nu prezintă semne vitale, iar echipajele care intervin încearcă să-l scoată din resturile mașinii. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un sens, precizează polițiștii.

”Cu puţin timp în urmă, cinci echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentelor Drobeta Turnu-Severin şi Orşova au intervenit cu o autospecială de descarcerare, două autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie la dezastre şi o ambulanţă SMURD pentru salvarea victimei unui accident rutier, produs pe DN 6, zona viaductului Pădina, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei PFI. La sosirea pompierilor, persoana aflată în autotren era încarcerată şi nu prezenta semne vitale. Din nefericire, persoana a fost declarată decedată de către medicul SAJ”, a transmis ISU Mehedinţi.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close