Antena 3 CNN Actualitate Accident tragic în ziua alegerilor prezidențiale! Un bărbat a murit după ce a căzut cu mașina într-un pârâu

Accident tragic în ziua alegerilor prezidențiale! Un bărbat a murit după ce a căzut cu mașina într-un pârâu

Accident tragic în ziua alegerilor prezidențiale! Un bărbat a murit după ce a căzut cu mașina într-un pârâu
Sursa foto: foto: Pixabay.com
24 Noi 2019   •   19:49

Un bărbat a murit duminică seara, după ce a căzut cu maşina într-un pârâu, în comuna Tulgheş, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de intervenţie, cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD, dar şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, dar şoferul, aflat în stop cardiorespirator şi cu leziuni la cap, nu a mai putut fi resuscitat.

"În urma accidentului rutier a rezultat o singură victimă, şoferul autoturismului, în jur de 60 ani, aflat în stop cardiorespirator, cu leziuni la cap. Echipajul SMURD Corbu a efectuat manevre de resuscitare, fiind sprijiniţi ulterior de SAJ Borsec, însă, din nefericire, în ciuda eforturilor depuse, după 40 de minute, a fost declarat decesul", a precizat reprezentantul ISU Harghita. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: barbat accident
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close