Antena 3 CNN Actualitate Accident tragic la Baia Mare. Un copil, tăiat în două de un excavator

Accident tragic la Baia Mare. Un copil, tăiat în două de un excavator

Accident tragic la Baia Mare. Un copil, tăiat în două de un excavator
Sursa foto: excavator
26 Mar 2010   •   15:11

Scene de coşmar vineri dimineaţă, într-un cartier mărginaş din Baia Mare. Un excavator a tăiat în două un băiat de 5 ani, care se juca în zonă. Au urmat momente teribile, în care familia copilului, înnebunită de durere, a fost cât pe ce să îl linşeze pe şoferul excavatorului. Bărbatul este şi el în stare de şoc. Dar spune că nu avea cum să îl vadă pe copil.

Băiatul de 5 ani ieşise să se joace în zona lucrărilor de drenare de pe râul Craica. Şoferul excavatorului povesteşte înfiorat că nu l-a văzut pe puştiul de 5 ani, care se juca după un dâmb de pământ decât atunci când a fost prea târziu. Peste 300 de oameni s-au strâns la locul accidentului, ameninţându-l cu moartea pe şoferul excavatorului. Au fost atât de agresivi încât jandarmii şi mascaţii au fost nevoiţi să organizeze un cordon ca să-i protejeze pe muncitorii de pe şantier.

Bărbatul este acum cercetat pentru omor din culpă. Dacă va fi găsit vinovat, şoferul riscă ani grei de închisoare. Cea mai grea pedeapsă vor fi însă imaginile de la locul accidentului, care îl vor urmări toată viaţa.



Observator

×
Subiecte în articol: excavator Baia Mare
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close