Antena 3 CNN Actualitate Accidentul care a blocat sute de oameni pe Transfăgărăşan a fost filmat de o cameră de bord

Accidentul care a blocat sute de oameni pe Transfăgărăşan a fost filmat de o cameră de bord

Accidentul produs pe Transfăgărăşan, care a blocat în trafic sute de oameni timp de câteva ore, a fost filmat de o cameră de bord montată pe una dintre maşinile implicate.

Accidentul care a blocat sute de oameni pe Transfăgărăşan a fost filmat de o cameră de bord
Sursa foto: Antena 3
de Vasile Dale    |    08 Aug 2022   •   09:02

Pe imagini se poate observa cum, la un moment dat, şoferul unui Audi înmatriculat în Suceava depăşeşte coloana de maşini, pătrunde pe contrasens şi se izbeşte frontal de un alt autoturism.

Impactul a fost filmat chiar de o cameră montată pe bordul maşinii implicate în accident şi care circula regulamentar.

Accidentul a dus la un blocaj uriaş pe Transfăgărăşan, astfel că sute de oameni au fost blocaţi, timp de câteva ore, pe şosea.

Unul dintre oamenii blocaţi în trafic ne-a scris un mail în care a descris situaţia de pe Transfăgărăşan.

"Este revoltător ce se întâmplă (în fiecare week-end) pe Transfăgărășan! Este, de-a dreptul, strigător la cer! În data de 6 august a.c., deplasându-mă din județul Argeș către județul Sibiu, am fost blocat timp de 2 ore și 47 de minute pe Transfăgărășan.

Nu mergeam la admirat peisaje, ci, pur și simplu, voiam să mă întorc acasă. Am călătorit în 72 de țări până acum, dar așa ceva nu am văzut nicăieri!  Șirul de mașini se întindea mulți kilometri, oamenii își făceau treaba mică și mare la margine de drum, în mașini erau bebeluși, femei însărcinate… Sute, poate chiar mii de oameni blocați. Apoteotic! Post-apocaliptic", ne-a scris un bărbat blocat în traficul de pe Transfăgărăşan.

×
Subiecte în articol: Transfăgărășan accident
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close