Antena 3 CNN Actualitate Patru tineri au murit, după ce o mașină a fost strivită de două TIR-uri, într-un accident devastator în Cornea, Caraș-Severin

Patru tineri au murit, după ce o mașină a fost strivită de două TIR-uri, într-un accident devastator în Cornea, Caraș-Severin

Accident cumplit lângă localitatea Cornea, județul Caraș-Severin, soldat cu decesul a patru persoane. Au fost implicate 2 TIR-uri și un autoturism.

Patru tineri au murit, după ce o mașină a fost strivită de două TIR-uri, într-un accident devastator în Cornea, Caraș-Severin
de Silvia Preda    |    29 Noi 2021   •   21:34

Patru tineri au murit. În maşina implicată în accident se aflau trei tineri, iar şoferul avea doar 19 ani. Toţi trei au murit pe loc. Un băiat de 14 ani este a patra persoană decedată în accidentul din judeţul Caraş-Severin, produs între Cornea şi Domaşnea. El era pasager într-unul dintre TIR-ruile implicate în evenimentul rutier. 

În urma impactului de o violență extremă, autoturismul, prins între cele două TIR-uri care veneau din sensuri diferite, a fost strivit. Copilul de 14 ani nu a avut nicio șansă. Corpul său a fost prins sub TIR-ul cu care s-a tamponat. Șoferul, tatăl copilului, a fost găsit în stare de inconștiență în șanț.

Cei trei tineri decedați au rămas încarcerați între fiarele autoturismului.

La locul accidentului a intervenit Detașamentul de Pompieri Caransebeș cu două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD, precum și echipajul de pompieri militari de la Băile Herculane.

Polițiștii de la Serviciul Criminalistic au sosit la fața locului și au început cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

UPDATE 22.00 - Patru persoane au murit. Este vorba despre trei adulţi şi un minor.

Un băiat de 14 ani este a patra persoană decedată în accidentul din judeţul Caraş-Severin, produs între Cornea şi Domaşnea. El era pasager într-unul dintre TIR-uri.

În maşina implicată în accident se aflau trei tineri, iar şoferul avea doar 19 ani. Toţi trei ocupanţii maşinii au murit au murit pe loc.

Cum s-a produs accidentul

"În timp ce un bărbat de 60 de ani conducea un autocamion pe DN 6, din direcţia Caransebeş spre Orşova, în afara localităţii Cornea, la km 402+100 metri, drum în aliniament, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din contrasens de un tânăr de 19 ani, autoturismul fiind ulterior strivit între autocamion şi un TIR înmatriculat în Bulgaria, condus din direcţia Orşova spre Caransebeş, de un bărbat de 50 de ani.

Din accident a rezultat decesul a patru persoane, trei din autoturism şi un pasager din autocamion şi rănirea conducătorului autocamionului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis, luni seară, IPJ Caraş-Severin.

Ştirea iniţială:

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 6, la kilometrul 402+150 m, în afara localității Cornea, județul Caraș-Severin, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 TIR-uri și un autoturism.

În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane din autoturism.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

Se estimează reluarea traficului în aproximativ o oră.

×
Subiecte în articol: accident Cornea Caras-Severin
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close