Antena 3 CNN Actualitate Accident violent între microbuz plin cu pasageri și o autoutilitară. A fost activat codul roşu de intervenţie

Accident violent între microbuz plin cu pasageri și o autoutilitară. A fost activat codul roşu de intervenţie

Accident violent între microbuz plin cu pasageri și o autoutilitară. A fost activat codul roşu de intervenţie
Sursa foto: Foto arhiva Antena 3
15 Ian 2017   •   08:58

UPDATE: Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că una dintre persoanele rănite în accident a fost declarată decedată, după ce medicii nu au reușit să o resusciteze.

Potrivit lui Arafat, persoana care a murit ar fi o femeie.

Anterior, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Adrian Rotaru, anunța cel puţin șapte răniți în urma coliziunii frontale dintre o autoutilitară şi un microbuz de transport persoane pe DN 15B, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, accidentul a avut loc în jurul orei 8,00, în localitatea Pipirig, pe drumul naţional care leagă Târgu Neamţ de Poiana Largului.

Autorităţile au declanşat Codul Roşu de intervenţie, iar la faţa locului au fost trimise 4 ambulanţe şi două autospeciale SMURD.

''Sunt şapte persoane rănite, între care două grav care sunt inconştiente. În momentul de faţă se intervine pentru descarcerarea unuia dintre şoferi şi pentru acordarea primului ajutor şi transportul la spital al victimelor", a spus Adrian Rotaru.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul rutier este întrerupt pe DN15B Târgu-Neamţ - Poiana Largului, în zona Pipirig, din cauza unui accident în care au fost implicate o autoutilitară şi un microbuz. Conform primelor informaţii, autoutilitara a intrat pe contrasens. Cauza probabila a fost oboseala la volan.

×
Subiecte în articol: accident Infotrafic
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close