Antena 3 CNN Actualitate Val de accidentări grave pe pârtiile din Poiana Braşov. 18 răniţi în ultimele 48 de ore

Val de accidentări grave pe pârtiile din Poiana Braşov. 18 răniţi în ultimele 48 de ore

Cel puţin 18 persoane s-au accidentat în acest weekend pe pârtiile din Poiana Brașov. Odată cu fluxul mare de turiști a crescut și numărul de accidentări, salvamontiștii fiind nevoiți să intervină pentru recuperarea persoanelor care au sunat la 112, din masivul Postăvaru.

Val de accidentări grave pe pârtiile din Poiana Braşov. 18 răniţi în ultimele 48 de ore
de Alin Tarnovschi    |    14 Feb 2021   •   21:49

Ieri şi astăzi, Serviciul Public Local Salvamont Braşov a fost solicitat să intervină în 18 cazuri de persoane ca s-au accidentat în timp ce practicau sporturile de iarnă pe domeniul schiabil din Poiana Braşov şi Masivul Postăvaru.

Persoanele accidentate au primit primul ajutor chiar pe pârite, fiind ulterior transportate la baza muntelui, acolo unde au fost preluate de echipajele SMURD.

Zece dintre cele 18 persoane rănite în ultimele 48 de ore au fost transportate la spital, având numeroase traumatisme şi leziuni.

De la începutul sezonului de schi, salvamontiştii din Poiana Braşov au intervenit în 316 cazuri în care au fost implicate 325 de persoane care s-au accidentat, s-au rătăcit sau care au avut nevoie să fie evacuate.

×
Subiecte în articol: poiana brasov Salvamont
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close