Antena 3 CNN Actualitate Accidente în lanț de Crăciun. Două persoane și-au pierdut viața și mai multe sunt rănite

Accidente în lanț de Crăciun. Două persoane și-au pierdut viața și mai multe sunt rănite

Accidente în lanț de Crăciun. Două persoane și-au pierdut viața și mai multe sunt rănite
25 Dec 2018   •   10:36

Trei accidente dramatice au avut loc în noaptea de Crăciun. Primul accident rutier a avut loc la miezul nopții, în municipiul Roșiorii de Vede, unde o mașină a intrat într-un copac.

Deoarece pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 se precizase faptul că o victimă este încarcerată, la fața locului  s-au deplasat pompierii militari roșioreni cu o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare. La sosirea echipajelor de intervenție, victima, un tânăr de 21 de ani, era ieșită din autoturism, conștientă și cooperantă. Persoana rănită a fost preluată de paramedicii SMURD și transportată la Spitalul Municipal Roșiorii de Vede. Pompierii au continuat misiunea prin asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, cazul fiind apoi preluat de către poliție pentru cercetări.

Al doilea accident rutier, produs în jurul orei 05.00 dimineața, pe raza localității Dudu (comuna Beciu), a fost anunțat pe numărul unic de urgență 112 cu posibil trei victime încarcerate. La acest eveniment au intervenit imediat pompierii militari din cadrul Detașamentului Turnu Măgurele, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și 2 echipaje din cadrul SAJ Teleorman.

La sosirea echipajelor de intervenție, s-a constatat faptul că un autoturism era derapat pe marginea DJ 546, rezultând două victime, din care una, un bărbat de circa 33 de ani, șoferul mașinii, blocată. Pentru scoaterea barbatului din caroseria deformată, pompierii au acționat cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, cele două persoane fiind apoi preluate de echipajele medicale ale SAJ și SMURD pentru a fi transportate la Spitalul Municipal Turnu Măgurele.

Al treilea eveniment rutier grav a avut loc astăzi de dimineață, în jurul orei 06.15, pe DN 52,  între Alexandria și Furculești, cu trei victime, dintre care două au decedat. La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria, cu o autospecială de descarcerare, o autospeciala de stingere și o ambulață SMURD, iar SAJ cu două ambulanțe.

Doi tineri, de 24, respectiv 25 de ani, declarați decedați de personalul SAJ, au fost încarcerați, aceștia fiind eliberați din caroseria deformată cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. A treia victima, un tânar de aproximativ 16 ani, a fost preluată de SAJ în stare gravă, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Cazul a fost preluat de către poliție pentru cercetări.

×
Subiecte în articol: lant Crăciun tineri
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close