Antena 3 CNN Actualitate Accidente în lanț din cauza unor șoferi care s-au urcat băuți la volan. Sunt cinci victime

Accidente în lanț din cauza unor șoferi care s-au urcat băuți la volan. Sunt cinci victime

Accidente în lanț din cauza unor șoferi care s-au urcat băuți la volan. Sunt cinci victime
25 Feb 2019   •   08:38

Cinci oameni au ajuns la spital şi trei maşini au fost distruse după ce doi şoferi s-au urcat bauti la volan.

S-a intamplat într-o comuna din Arges şi în Constanta. În ambele cazuri cei vinovaţi s-au ales cu dosare penale. Dar şi cu amenzi de mii de lei.

La doar câteva secunde după ce acest moment a fost surprins de o cameră de bord s-a produs inevitabilul. Şoferul, un tânăr de 26 de ani care conducea haotic, a intrat pe contrasens şi a izbit o altă maşină care circula regulamentar. Totul s-a petrecut pe Bulevardul Tomis din Constanţa.

Tânărul care a provocat accidentul a fost testat cu etilostestul iar politistii au descoperit o concentraţie de 0,88 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

Şi în Argeş trei tineri au fost la un pas de moarte după ce prietenul lor, care avea permis de doar trei luni de zile, s-a urcat băut la volan. Soferul a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat cu maşina într-un stâlp. Toţi cei patru au au fugit iniţial de la locul accidentului, dar rănile suferite i-au făcut să meargă la spital. În acest caz tânărul de la volan a fost despistat cu 0.34 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

×
Subiecte în articol: lant volan oameni şoferi
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close