Antena 3 CNN Actualitate Val de accidente rutiere în minivacanța de Sfântă Mărie | Zeci de oameni grav răniți

Val de accidente rutiere în minivacanța de Sfântă Mărie | Zeci de oameni grav răniți

Mai mulți oameni au murit sau au fost grav răniți pe șoselele de la noi din țară în timpul minivacanței de Sfântă Marie. Accidentele au fost cauzate de viteza excesivă, neatenția, dar și a teribilismului unora dintre șoferi.

Val de accidente rutiere în minivacanța de Sfântă Mărie | Zeci de oameni grav răniți
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    15 Aug 2022   •   09:22

Mai multe accidente rutiere au avut loc în weekendul prelungit de Sfântă Marie, deși mii de polițiști au fost mobilizați pe șosele țării pentru a preveni astfel de tragedii.

Un om a murit, iar alți nouă au fost răniți, după un carambol cu patru mașini care s-a petrecut pe DN1 A, în județul Prahova. Patru persoane dintre cele rănite au ajuns la spital cu răni grave.

Toți șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost negativ. Traficul în zonă a fost restricționat pentru mai multe ore, iar polițiștii au pornit o anchetă pentru a putea stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Un alt accident a avut loc în Sibiu, pe autostrada A1, la kilometrul 261 unde un autoturism care circula cu viteză foarte mare a acroșat un alt autoturism, pe care l-a proiectat în parapeții laterali.

Traficul pe autostradă a fost îngreunat după ce mai multe bucăți din mașina care a lovit parapeții au ajuns pe ambele sensuri de mers. Din fericire, în urma incidentului au fost înregistrate doar pagube materiale.

În comuna Gândiți, din județul Neamț o altă persoană și-a pierdut viața, după ce autoturismul în care se afla a intrat în coliziune cu un camion. Alte trei persoane au ajuns la spital în urma incidentului, iar traficul în zonă au fost restricționat.

Tot în județul Neamț, un accident în care au fost implicate trei vehicule a băgat în spital patru persoane. Carambolul s-a produs pe DN2, în localitatea Secuieni Noi, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu un camion și cu o cisternă.

×
Subiecte în articol: minivacanaţă Sfânta Maria
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close