Antena 3 CNN Actualitate Accidentele rutiere, responsabile pentru moartea mai multor vedete autohtone. Vezi câteva exemple

Accidentele rutiere, responsabile pentru moartea mai multor vedete autohtone. Vezi câteva exemple

Accidentele rutiere, responsabile pentru moartea mai multor vedete autohtone. Vezi câteva exemple
Sursa foto: Foto: Intact Images
03 Noi 2011   •   10:57

De-a lungul anilor, mai multe vedete autohtone şi-au pierdut viaţa în accidente rutiere. Un exemplu este povestea tragică a Laurei Stoica. Cântăreaţa de 39 de ani, însărcinată cu primul ei copil, a murit într-un accident pe şoseaua Bucureşti-Urziceni. La fel au sfârşit şi regizorul Cristian Nemescu şi basistul trupei Compact, Teo Peter.

Pe 9 martie 2006, cântăreaţa Laura Stoica şi logodnicul ei se întorceau de la un concert, când o maşină a intrat pe contrasens şi i-a lovit frontal. Au murit amândoi pe loc, la fel şi copilul nenăscut al artistei. Şoferul vinovat de producerea accidentului a murit şi el.

În noaptea de 24 spre 25 august 2006, regizorul Cătălin Nemescu, de 27 de ani, şi inginerul de sunet Andrei Toncu, 28 de ani, au murit pe loc în urma unui accident produs în zona Eroilor din Capitală. Vinovat de tragedie a fost un cetăţeanul britanic Ali Imran, care a trecut pe roşu şi a intrat în intersecţie cu peste 140 de kilometri pe oră. Imran a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare.

În noaptea de 3 spre 4 decembrie 2004, basistul trupei Compact, Teo Peter, a murit într-un accident la intersecţia dintre bulevardul Dacia şi strada Polonă din Capitală. Puşcaşul marin Chris VanGhoetem, aflat la volanul maşinii Ambasadei Statelor Unite la Bucureşti, nu a acordat prioritate taxiului în care se afla Peter şi a intrat frontal în acesta.

Pentru ca avea imunitate diplomatică, VanGoethem  fost scos din ţară de către autorităţile americane a doua zi după accident. A fost judecat de un tribunal militar din Statele Unite, care l-a achitat.

În noaptea de 29 octombrie 1992, Doina şi Ion Aldea Teodorovici au murit într-un accident de maşină, la 49 de kilometri de Bucureşti. 

 




×
Subiecte în articol: vedete morti
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close