Antena 3 CNN Actualitate Accidentul de la Caransebeş. Pasagerul din dreapta: Îmi aduc aminte vag, eram şi sub influenţa alcoolului (VIDEO)

Accidentul de la Caransebeş. Pasagerul din dreapta: Îmi aduc aminte vag, eram şi sub influenţa alcoolului (VIDEO)

Accidentul de la Caransebeş. Pasagerul din dreapta: Îmi aduc aminte vag, eram şi sub influenţa alcoolului (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
09 Aug 2010   •   17:41

Lucian Brânzei, pasagerul care se afla în dreapta lui Cristian Ungur, tânărul care a lovit cu maşina patru oameni în timpul unei curse de motociclism din Caransebeş, a declarat, luni, că îşi aduce aminte vag ce s-a întâmplat, întrucât se afla sub influenţa alcoolului. Tânărul susţine că nu doreau decât să ajungă acasă şi că "nu ştia nimeni că o să se ajungă la asta".

Lucian Brânzei susţine că au fugit iniţial de la locul accidentului pentru că au fost atacaţi de oameni.

"Eram în drum spre casă. Dintr-o dată, toată lumea s-a năpustit asupra noastră. Vroiam să ajungem acasă, nu ştia nimeni că o să se ajungă la asta", a declarat Brânzei.

"Îmi aduc aminte vag, că eram şi sub influenţa alcoolului. Am văzut dintr-o dată mulţimea şi un cauciuc în parbriz şi au năpustit peste noi. Au intrat pe geam, peste noi şi atunci am fugit", a mai spus tânărul.

Lucian Brânzei a mai declarat că nu s-ar mai urca băut în maşină şi că îi sfătuieşte şi pe ceilalţi şoferi să facă acelaşi lucru.



Patru persoane au fost rănite, duminică, la Caransebeş, după ce un şofer a intrat cu maşina pe pista unde se desfăşura un concurs de motociclism. Şoferul, Cristian Ungur, a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore. El va fi prezentat luni judecătorilor din Reşiţa cu propunerea de arestare preventivă. Printre acuzaţiile care i se aduc se numără vătămare corporală din culpă, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi conducerea unui autovehicul în stare de ebrietate. Probele biologice au relevat faptul că tânărul avea în sânge o alcoolemie de peste 2 la mie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: pasager Caransebes alcool
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close