Antena 3 CNN Actualitate Accidentul provocat de Mario Iorgulescu, surprins pe camerele de supraveghere. Celălalt șofer a murit pe loc

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu, surprins pe camerele de supraveghere. Celălalt șofer a murit pe loc

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu, surprins pe camerele de supraveghere. Celălalt șofer a murit pe loc
Sursa foto: foto- Facebook
10 Sep 2019   •   08:36

Tânărul de 24 de ani nu a avut nicio şansă în accidentul provocat de Mario Iorgulescu. Mărturie stau imaginile surpinse de camele de supraveghre din zona unde a avut loc impactul. Bolidul condus de Mario Iorgulescu zboară efectiv pe şosea fără să ţină cont de semnele de circulaţie. Unchiul victimei a fost martorul întregului accident. 

Şoferul din cealaltă maşină, un tânăr de 24 de ani, tatăl a doi copii, nu a avut nicio şansă. A murit pe loc în impact. Scenele cumplite s-au derulat suib ochii rudelor victimei. Băiatul, de 24 de ani, se întorcea de la un priveghi. Era singur în maşină iar unchiul lui îl urma îndeaproape dintr-un alt autoturism. 

Mario Iorgulescu a supraviţuit impactului. Bolidul de 250 de mii de euro pe care îl conducea de mai puţin de o săptămână i-a salvat viaţa, spun specialiştii. 

Între timp, Mario a ieşit din comă, au anunţat medicii de la Elias. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, dar tânărul nu a fost pus încă sub acuzare. Se aşteaptă rezultatele testelor antidrog şi a probelor biologice pentru a vedea dacă era sub influenţa unor substanţe interzise atunci când a urcat la volan.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: sofer Mario Iorgulescu
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close