Antena 3 Actualitate Acestea au fost ultimele clipe din viața lui Andrei Gheorghe. Fosta soție, primul interviu: „Nu a răspuns la telefon şi erau toate maşinile în garaj...”

Acestea au fost ultimele clipe din viața lui Andrei Gheorghe. Fosta soție, primul interviu: „Nu a răspuns la telefon şi erau toate maşinile în garaj...”

de S.T.    |    24 Mar 2018   •   12:17
Acestea au fost ultimele clipe din viața lui Andrei Gheorghe. Fosta soție, primul interviu: „Nu a răspuns la telefon şi erau toate maşinile în garaj...”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe a făcut dezvăluiri la Antena 3 despre cum era omul de radio.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena 3, Petruța Gheorghe spune că avea o relație foarte apropiată cu acesta și că vorbise cu el cu doar câteva ore înainte să moară.

„Am vorbit cu o seară înainte, se pregătea să vadă nişte filme cu Măriuca, una dintre fetele noastre. Era foarte senin şi împăcat. Era aşa de o vreme, era liniştit. Mi-a şi spus cu câteva zile înainte că se simte extraordinar de liniştit şi împăcat. S-a văzut şi cu prietenii noştri, cu care s-a simțit foarte bine. Nu a răspuns la telefon şi erau toate maşinile în garaj, el nu pleca niciodată fără maşină. Nu avea probleme medicale de care să fi ştiut, în schimb cred că i-au lipsit controalele anuale. Dacă ne-am mai fi întâlnit o dată cred că i-aş fi spus că îl iubesc, cred că doar asta”, a spus Petruța Gheorghe.

 

×
Subiecte în articol: interviu Andrei Gheorghe

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close