Antena 3 CNN Actualitate Acțiune de amploare la Baia Mare după ce un tirist belgian a rămas blocat în centrul oraşului - VIDEO

Acțiune de amploare la Baia Mare după ce un tirist belgian a rămas blocat în centrul oraşului - VIDEO

Acțiune de amploare la Baia Mare după ce un tirist belgian a rămas blocat în centrul oraşului - VIDEO
Sursa foto: foto: voceatransilvaniei.ro
09 Mar 2016   •   16:03

Un tirist belgian a rămas blocat în centrul municipiului Satu Mare. Şoferul s-a lăsat ghidat de GPS pentru a putea ieşi din municipiul  iar aparatul l-a dirijat chiar prin centrul oraşului. Pe strada Mihai Viteazu, tiristul a rămas blocat din cauza maşinilor parcate pe marginea străzii şi a fost nevoie de intervenţia poliţiei locale şi a celei rutiere pentru ca tirul să poată fi urnit din loc, potrivit voceatransilvaniei.

Şoferul a povestit cum GPS l-a ghidat spre străzile principale din oraş şi nu a fost atent la indicatoarele rutiere care arătau rutele pentru ocolirea municipiului. Ajuns la intersecţia dintre străzile Mileniului şi Mihai Viteazu, bărbatul a observat că în timp ce GPS arăta stânga, indicatorul rutier arăta obligatoriu dreapta.

Aşa a ajuns să rămână blocat în centrul municipiului şi să ceară ajutorul trecătorilor pentru a putea lua legătura fie cu poliţia, fie cu proprietarii maşinilor parcate pe marginea străzii. Bărbatul a spus că datele pe care le arăta sistemul de poziţionare globală erau eronate şi nu arătau restricţiile de tonaj pe drumurile publice de la noi.

Primii care au ajuns la faţa locului au fost poliţiştii rutieră care au controlat actele şoferului după care au încercat identificarea proprietarilor de autovehicule din zonă. Poliţia Rutieră a decongestionat zona după care l-au ghidat pe şofer, inclusiv i-au oferit o escortă, pentru a putea ieşit din oraş.

sursa: Youtube

×
Subiecte în articol: Baia Mare
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close