Antena 3 CNN Actualitate Activista Greta Thunberg s-a vaccinat anti-COVID: "Când ţi se oferă un vaccin, nu ezita. Salvează vieţi"

Activista Greta Thunberg s-a vaccinat anti-COVID: "Când ţi se oferă un vaccin, nu ezita. Salvează vieţi"

Activista suedeză pentru mediu Greta Thunberg s-a declarat încrezătoare şu "extrem de recunoscătoare şi privilegiată" pentru că a primit vaccinul anti-COVID-19. Tânăra le-a transmis urmăritorilor că nu ar trebui să ezite să faca vaccinul atunci când li se oferă.

Activista Greta Thunberg s-a vaccinat anti-COVID: "Când ţi se oferă un vaccin, nu ezita. Salvează vieţi"
Sursa foto: Greta Thunberg Twitter/Hepta
de Iulia Gorgorin    |    28 Iul 2021   •   21:28

Activista suedeză pentru mediu în vârstă de 18 ani a distribuit pe Twitter o fotografie în care apare cu un pansament pe braţ, după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19.

Greta Thunberg: "Când ţi se oferă un vaccin, nu ezita. Salvează vieţi"

"Astăzi am primit prima doză de vaccin COVID-19. Sunt extrem de recunoscătoare şi privilegiată să pot trăi într-o parte a lumii în care pot să mă vaccinez deja. Nimeni nu este în siguranţă până când toată lumea nu este în siguranţă. Dar când ţi se oferă un vaccin, nu ezita. Salvează vieţi", a adăugat activista pe contul ei de Twitter.

Greta Thunberg, desemnată de revista Time, Persoana Anului 2019

Celebra revistă americană Time a desemnat-o pe tânăra suedeză Greta Thunberg drept Personalitatea Anului 2019. Thunberg a devenit cunoscută în toată lumea prin predoaria sa pentru cauza mediului.

Suedeza Greta Thunberg, o tânără activistă pentru climă în vârstă de 16 ani, a fost desemnată Persoana Anului 2019 de revista americană Time, potrivit unui anunţ ce a fost făcut miercuri în emisiunea "Today" difuzată de postul de televiziune NBC, informează Reuters.

Greta Thunberg, care va împlini 17 ani în luna ianuarie şi care a devenit celebră pentru felul ei de a vorbi tăios şi direct, a cerut guvernelor lumii să demareze acţiuni imediate pentru a gestiona efectele unui fenomen pe care ea l-a denumit "o criză climatică globală".

 Adolecenta a devenit celebră pentru felul ei de a vorbi tăios şi direct, a cerut guvernelor lumii să demareze acţiuni imediate pentru a gestiona efectele unui fenomen pe care ea l-a denumit "o criză climatică globală".

×
Subiecte în articol: Greta Thunberg vaccin COVID-19
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close