Antena 3 CNN Actualitate Actorul Vladimir Găitan va fi înmomântat sâmbătă, la Cimitirul Bellu. Gloria Găitan: "Tata s-a stins din viaţă acasă, cum a fost ultima sa dorinţă"

Actorul Vladimir Găitan va fi înmomântat sâmbătă, la Cimitirul Bellu. Gloria Găitan: "Tata s-a stins din viaţă acasă, cum a fost ultima sa dorinţă"

Actorul Vladimir Găitan a murit acasă, aşa cum şi-a dorit, iar sicriul cu trupul neînsufleţit va fi depus la la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, joi, la ora 13.00, a anunţat fiica sa.

Actorul Vladimir Găitan va fi înmomântat sâmbătă, la Cimitirul Bellu. Gloria Găitan: "Tata s-a stins din viaţă acasă, cum a fost ultima sa dorinţă"
Sursa foto: Agerpres
de Georgiana Adam    |    11 Noi 2020   •   16:40

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, la ora 12.00, la aceeaşi biserică. Apoi, la ora 14, este programată înmormântarea actorului, la cimitirul Bellu, a anunţat fiica artistului, Gloria Găitan.

"Tata s-a stins din viata acasa, alaturi de familie, asa cum a fost si ultima sa dorinta. 

Multumim celor ce ne sunt si ne-au fost alaturi cu ganduri bune si avem rugamintea sa intelegeti durerea adanca ce ne copleseste in aceste clipe. 

Le suntem extrem de recunoscatori medicilor, asistentilor si farmacistilor care l-au ingrijit si au fost alaturi in cele mai grele clipe.

Pentru cei ce doresc sa isi ia la revedere de la tata, trupul sau va fi depus la Biserica Sfantul Gheorghe Nou, km 0, incepand de joi, 12 noiembrie, orele 13.00.

Actorul va fi înmomântat sâmbătă, la cimitirul Bellu

Slujba de inmormantare va avea loc sambata, 14 noiembrie, orele 12.00, la Biserica Sfantul Gheorghe Nou, km 0. Inmormantarea va avea loc la Cimitirul Bellu, sambata, 14 noiembrie, orele 14.00 pe Aleea Artistilor. 

Ne dorim ca atat presa cat si cei ce vor sa isi ia ramas bun de la tata sa dea dovada de intelegere, discretie si sa respecte masurile ce se impun in contextul actual. 

Transmitem tuturor multa sanatate in aceste vremuri de grea incercare! 

Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

Gloria Gaitan".

Vladimir Găitan suferea de 30 de ani de o boală incurabilă

Actorul Vladimir Găitan a murit marţi seară, la vârsta de 73 de ani. Acesta suferea de o boală incurabilă care l-a măcinat ani de zile, iar în ultima perioadă, starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

De aproape 30 de ani, actorul Vladimir Găitan suferea de o boală incurabilă. În fiecare an, actorul făcea transfuzii de sânge, dar și citostatice la un spital din București, și respecta cu sfințenie o schemă de tratament medicamentos.

×
Subiecte în articol: Vladimir Găitan înmormântare
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close