Antena 3 CNN Actualitate Florin Călinescu, despre strategia pentru cadidatura la prezidenţiale: "Modelul este simplu"

Florin Călinescu, despre strategia pentru cadidatura la prezidenţiale: "Modelul este simplu"

Actorul Florin Călinescu şi-a prezentat strategia după care va decide dacă va candida sau nu la alegerile prezidențiale.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mai 2024   •   22:05

Întrebat cum a decis să candideze şi la alegerile europarlamentare, actorul Florin Călinescu a spus: 

"O să ajung să candidez și la Cotroceni... văzând echipa. Ştii, mergem undeva, ne dăm cămășile jos pe la Vama Veche, pe la Eforie, bă, hai, mă, să facem un fotbal... Cine pierde dă berea.

Îți dai seama în câteva secunde cam cine e mai bun, cine e mai prost, cine vrea doar să stea fără nevastă două ore ș.a.m.d. Nu sunt convins absolut deloc că vreunul dintre ceilalți candidați pentru Cotroceni e mai breaz.(...)

Vreau să văd în primul rând ce face, ce înseamnă acest partid Diaspora Unită. Eu am făcut vreo 15 ani Chestiunea Zilei și tot așa nu mi-a rezistat niciun politician.(...) Şi atunci am zis așa: atacăm primul lucru pe care îl putem ataca, adică europarlamentarele. Modelul este simplu să-ți recunoști puterile.

Nici partidul AUR, nici partidul USR n-au atacat la prima tentativă alegerile locale, pentru că n-ai forță, n-ai în toate satele și în toate comunele, și orășelele, și orașele și capitale de județ, masa de lucrători de partid care să-ţi asigure niște liste complete cu oameni onorabili.

Și atunci atacăm europarlamentarele, vedem ce se întâmplă, după care atacăm Parlamentul României. Și dacă semnalul de la europarlamentare și semnalul de la Parlamentul României este încurajator, atunci ies și eu puțin la jogging, mă duc la sală, mănânc și eu câte o jumate de porție și mă bag la luptă, pentru că mie bătălia pentru președinție mi se pare mai simplă decât astelalte, că oamenii au de comparat 2-3-4-7 personaje", a spus Florin Călinescu la Antena 3 CNN. 

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close