Antena 3 CNN Actualitate Actorul Florin Petrescu, alias Axinte, inculpat pentru trafic de influenţă: Diaconescu și Secureanu, martori în dosar

Actorul Florin Petrescu, alias Axinte, inculpat pentru trafic de influenţă: Diaconescu și Secureanu, martori în dosar

Actorul Florin Petrescu, alias Axinte, a fost chemat la sediul DNA, miercuri dimineață, unde a fost înștiințat că are calitatea de inculpat într-un dosar de trafic de influență.

Actorul Florin Petrescu, alias Axinte, inculpat pentru trafic de influenţă: Diaconescu și Secureanu, martori în dosar
19 Feb 2020   •   11:23

”Am vrut să ajut pe cineva. A zis: Ești prieten cu Dan Diaconescu, zi-i să nu mai zică de spitalul nostru! Și m-am dus la Dan și i-am spus că, uite, nu mai face așa multe probleme că Secureanu... Și a spus, dacă vrea să ne ajute, să sponsorizeze OTV-ul. Și eu i-am pus în legătură și asta a fost. Nu știu suma, ei au vorbit între ei, au făcut facturi”, a spus actorul, la sosirea la DNA.

La ieșirea din sediul DNA, actorul a subliniat că a fost înștiințat că are calitatea de inculpat în dosar, în condițiile în care Dan Diaconescu și Florin Secureanu, cei pe care el i-ar fi pus în legătură, sunt martori în dosarul său.

Potrivit avocatului acestuia, actorul este suspect într-un dosar vechi de 8 ani, fiind chemat, miercuri, pentru a lua la cunoştinţă despre schimbarea procurorului de caz.

"Ne-au adus la cunoştinţă schimbarea organului de urmărire penală. (...) Din punctul nostru de vedere, ca apărători, ar fi trebuit să se termine (dosarul - n.r.) de acum 8 ani de zile. Este munca organului de urmărire penală, noi nu putem decât să ajungem să ne prezentăm ori de câte ori suntem chemaţi. (...) Deocamdată este suspect. (...) Sunt indicii pentru care domnul Petrescu ar fi făcut un gest pentru domnul Secureanu", a spus apărătorul.

Actorul a fost denunţat de managerul spitalului Malaxa, Florin Secureanu. Medicul le-a povestit anchetatorilor că actorul ar fi pretins şi primit 5000 de euro pentru un aşa zis contract de publicitate cu OTV.

×
Subiecte în articol: Florin Petrescu Axinte Florin Secureanu

ȘTIRI

Greva profesorilor continuă pe termen nelimitat! Oferta Guvernului a fost respinsă

Parteneri
A murit un cunoscut producător de film şi televiziune, într-un accident rutier cumplit
x close