Antena 3 CNN Actualitate Actrița Carmen Stănescu a fost înmormântată. Numeroși actori au condus-o pe ultimul drum. „ Așa ceva se naște foarte rar. Și mi-e tare teamă că a tras trena regală după ea și s-a închis ușa”

Actrița Carmen Stănescu a fost înmormântată. Numeroși actori au condus-o pe ultimul drum. „ Așa ceva se naște foarte rar. Și mi-e tare teamă că a tras trena regală după ea și s-a închis ușa”

Actrița Carmen Stănescu a fost înmormântată. Numeroși actori au condus-o pe ultimul drum. „ Așa ceva se naște foarte rar. Și mi-e tare teamă că a tras trena regală după ea și s-a închis ușa”
14 Apr 2018   •   18:09

Actrița Carmen Stănescu a fost înmormântată sâmbătă la Cimitirul Reînvierea din Capitală. Înainte de înjumare, trupul actriței a fost depus în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național I.L. Caragiale din București, unde i-au adus un ultim omagiu toți cei care au cunoscut-o. 

Printre cei care au condus-o pe ultimul drum s-au numărat Ion Caramitru, Ilinca Tomoroveanu, Felix Alexa, Medeea Marinescu, Dan Puric, Alexandru Bindea, Adela Mărculescu, Tamara Crețulescu, Carmen Ionescu, Constantin Dinulescu, Cristina Deleanu și lista poate continua. 

“Am asociat întotdeauna chipul ei și talentul ei și vioiciunea ei cu o rază de soare. Zâmbetul ei, dar și râsul ei inconfundabil, temperamentul ei scenic și farmecul ei indefinit te duceau cu gândul și cu simțirea într-o asemenea reprezentare. (…) Carmen, du-te încet și sigur, că vom veni după tine și bucură-te de apropierea de Dumnezeu pe care noi o sperăm și pe care tu ai obținut-o”, a declarat Ion Caramitru, managerul Teatrului Național din București, potrivit Libertatea

La rândul său, și Dan Puric a spus câteva cuvinte despre regretata actriță. “A înnobilat scena teatrului românesc și a mai înnobilat ceva: viața din teatru. Așa ceva se naște foarte rar. Și mi-e tare teamă că a tras trena regală după ea și s-a închis ușa. Odată cu ea apune regalitatea teatrului românesc”, a spus Dan Puric. 

×
Subiecte în articol: actriţă
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close