Antena 3 CNN Actualitate Acuzații-bombă. ANI știa de la SRI despre posibila incompatibilitate a lui Kaus Iohannis

Acuzații-bombă. ANI știa de la SRI despre posibila incompatibilitate a lui Kaus Iohannis

Acuzații-bombă. ANI știa de la SRI despre posibila incompatibilitate a lui Kaus Iohannis
21 Feb 2018   •   17:48

Claudiu Manda, șeful comisiei de Control SRI din Parlament, a declarat miercuri că SRI a informat ANI despre o posibilă incompatibilitate a lui Klaus Iohannis chiar în ziua în care acesta se înscria în PNL și devenea președintele liberalilor.

"Pentru noi a fost interesantă data la care SRI informa ANI. Era exact data la care Iohannis devenea membru PNL și devenea președintele PNL. Nu putem să concluzionăm dacă e o coincidență sau nu. Vrem să vedem de când aveau în arhivă această informație. Horia Georgescu ne-a adus la cunoștință o notă și un număr, fără să spună ce persoane erau și care e contextul.

S-a vorbit despre poliție politică sau țintă, nu e concluzia noastră. O altă notă viza mai mulți miniștri USL, printre care și ministrul Eduard Hellvig. Pe nota respectivă e un număr de mai multe persoane, nu doar domnul Iohannis", a declarat șeful Comisiei SRI, Claudiu Manda.

Claudiu Manda a declarat că va face o solicitare pentru a afla care este baza legală prin care SRI informa ANI despre spețele care erau de competența Agenției:

×
Subiecte în articol: Claudiu Manda Klaus Iohannis
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close