Antena 3 CNN Actualitate Acuzații dure după uciderea polițistului din Suceava. „Colegul meu lucra singur, cu știința șefilor, pe care îi consider vinovați!”. Ministrul Carmen Dan: Polițistul nu era singur în serviciu

Acuzații dure după uciderea polițistului din Suceava. „Colegul meu lucra singur, cu știința șefilor, pe care îi consider vinovați!”. Ministrul Carmen Dan: Polițistul nu era singur în serviciu

Acuzații dure după uciderea polițistului din Suceava. „Colegul meu lucra singur, cu știința șefilor, pe care îi consider vinovați!”. Ministrul Carmen Dan: Polițistul nu era singur în serviciu
21 Iul 2017   •   12:08

Acuzaţii extrem de dure după ce un poliţist a fost ucis pe peronul gării din Burdujani, judeţul Suceava. Agentul a fost înjunghiat de zece ori de către un individ de 23 de ani, recidivist. Unul dintre colegii poliţistului a postat pe Facebook un mesaj emoţionant, dar şi extrem de dur la adresa şefilor Poliţiei.

"Știam doar că a fost înjunghiat. Am fost trimiși la fața locului, iar când am intrat în gară ne-am intersectat cu colegii de la SMURD ce se retrăgeau, tăcuți și întunecați la chip. Nu pot să vă descriu în cuvinte ce am simțit când am văzut pe peron cearșaful alb cu care era acoperit trupul colegului meu, Sorin Vezeteu, știu doar că mi s-au înmuiat genunchii... Nu a trecut o lună de când "urlam" public: NE MOR COLEGII ÎN STRADĂ!! I-a păsat cuiva? NU...au decis să fiu cercetat pentru asta. Colegul meu, iertate fie-i păcatele, lucra SINGUR, cu bună-știința șefilor, pe care personal îi consider direct răspunzători, VINOVAȚI de moartea lui Sorin...încă nu-mi vine să cred că nu mai e... Dumnezeu să te ierte, dragă Sorin, EROULE, pe tine și pe cei care se fac vinovați de plecarea ta...AI NOȘTRI te-au omorât, nu boschetarul ăla nenorocit...", scrie poliţistul. 

Cine este tânărul care a ucis un polițist în Gara Suceava. Nu a avut nicio șansă!

Faptul că polițistul ucis patrula de unul singur, în gara din Suceava, este reclamat și de Sindicatul Diamantul. ”Polițistul a fost victimă sigură”, spune Emil Păscuț, preşedinte Biroul Executiv Sindicatul Diamantul. 

Reacția IPJ Suceava

Contactat telefonic la emisiunea Obiectiv, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, a ezitat să răspundă dacă polițistul Vezeteu Sorin, ucis pe peronul gării din Suceava, patrula singur sau nu.

Carmen Dan: Polițistul nu era singur în serviciu

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că, potrivit primelor informații, polițistul ucis în gară la Suceava nu era singur în serviciu. 

”Primul lucru pe care l-am solicitat a fost să aflu în ce condiții își desfășura serviciul și din primele informații rezultă că polițistul își desfășura activitatea în tură de 12 ore, în intervalul orar 20.00 - 08.00, fiind planificat cu un coleg. În seara respectivă a existat și un plan de măsuri care a fost întocmit la nivel local, având în vedere că se desfășurau zilele orașului Fălticeni, dar era și SF Ilie. Cei doi își desfășurau activitatea în stația Burdujani, sub coordonarea unui comisar de poliție. Înțeleg că însuși șeful acestei secții de poliție a fost prezent în momentul în care s-a petrecut incidentul”, a spus ministrul de Interne.

În momentul agresiunii, agentul era în fața postului, cu fața către liniile de cale ferată, iar la distanță de aproximativ 150 de metri erau cei doi colegi, în patrulare, a mai spus ministrul.

”Era multă lume în gară. Polițiștii erau poziționați în dreptul liniei a treia de cale ferată”, a mai precizat ministrul. 

 

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close