Antena 3 CNN Actualitate Acuzații explozive. România, sabotată din interior

Acuzații explozive. România, sabotată din interior

Acuzații explozive. România, sabotată din interior
Sursa foto: foto- Antena 3
25 Aug 2018   •   23:59

De la cel mai înalt nivel al puterii vin acuzații extrem de grave. România e sabotată chiar din interior de oameni din umbră bine infiltrați. După demiterea unuia dintre ei, de exemplu, a doua zi i s-a făcut premierului Dăncilă dosarul de înaltă trădare. 

Sânge și foc pe străzi s-a anunțat, sânge și foc am avut, ceea ce demonstrează foarte clar că este disperare mare în sistem și ca să asistăm la cel mai aprig război din ultimii ani. Iar Liviu Dragnea și omul său cheie, Darius Vâlcov, au ieșit cu acuzații care transced orice declarații făcute până acum. Practic arată cu degetul nu doar spre miliardarul George Soros, ci și spre Austria, Germania și Rusia, un trio considerat până nu demult aproape imposibil. Acum, însă, mult mai apropiat, inclusiv la nivel de imagine publică. 

Iar rolul României în acest război e destul de simplu. Avem multe resurse. Gaze, petrol, aur. O poziție geostrategică importantă, lucru care nu permite nimănui să ne lase nesupravegheați. Iar Darius Vâlcov spune că tocmai acest control asupra noastră e miza uriașă a războiului la care asistăm și în țară, un război care se duce, pe o parte la vedere, cu declarațiile și înfruntările politicienilor, dar și cu o latură chiar mult mai importantă, în umbră, prin oameni care au grijă să rămână cât mai discreți, dar care au în mâna lor frâie importante.

Și tot omul care a conceput programul de guvernare acuză că, de fapt, miniștrii nu au nicio putere pentru că, indiferent ce decizie ar lua, dacă nu convine cui trebuie, este blocată și gata. De la ne publicarea în Monitorul Oficial până la lipsa avizelor din partea unui personaj cheie. 

Aflați mai multe detalii în emisiunea „Descoperiți”. 

×
Subiecte în articol: România oameni sange
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close