Antena 3 CNN Actualitate Dana Budeanu o desființează pe Monica Anisie: "Tu, nimeni în drum, una care s-a filmat cu borcanul la ușă..."

Dana Budeanu o desființează pe Monica Anisie: "Tu, nimeni în drum, una care s-a filmat cu borcanul la ușă..."

În cel mai nou episod al Verdictului, Dana Budeanu o sancționează în termeni duri pe Monica Anisie, ministrul Educației, în condițiile în care astăzi este programată întâlnirea în care președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban și ceilalți miniștri vor discuta viitorul educației și vor decide scenariul după care va începe noul an școlar.

Dana Budeanu o desființează pe Monica Anisie: "Tu, nimeni în drum, una care s-a filmat cu borcanul la ușă..."
de Cristina Tudorache    |    05 Aug 2020   •   18:10

Dana Budeanu îl sancționează în primul rând pe președintele Klaus Iohannis, în calitatea sa de profesor și amintește de speclațiile conform cărora anumite materii ar urma să fie scoase din programa școlară, în urma rezultatelor unui chestionar realizat de ministerul Educației în martie, la care au răspuns părinți și profesori.

”Înțeleg că va avea loc azi o mare întâlnire la Cotroceni despre cum să facem cu educația copiilor din toamnă. Păi dați-ne dvs, dle Președinte, o perspectivă în calitate de dascăl, că sunteți prof, legat de ce s-a întâmplat în pandemie cu școala, cu examenele, cu tot ce se comunică acum, cu materiile care brusc acum trebuie scoase din materiile de gimnaziu, pentru că latina, muzica, desenul, care „nu contează”, nu vor mai fi notate sau scoase din curriculum. Pe bune?”, a spus Dana Budeanu.

Acuzații grave! Dana Budeanu o desființează pe Monica Anisie: ”Tu, nimeni în drum, una care s-a filmat cu borcanul la ușă...” 

Vedeta consideră că autoritățile din educație nu au luat măsuri potrivite pentru educație și o sancționează în termeni duri pe Monica Anisie, despre care afirmă că este ”nimeni pe drum”. Dana Budeanu consideră că sunt peste un milion de copii care nu au făcut deloc școală timp de 3 luni. Ea spune că sistemul online nu funcționează și că ideal ar fi fost ca aceștia să vină la școală în 2-3 ture. 

”Care sunt măsurile, jegurilor,pe care le luați pentru copii? Asta? Amenințările de dimineața până noaptea că nu avem voie să ne trimitem copiii la școală, că trebuie să fie 10-15 în clasă, sau deloc, că trebuie să stea acasă pe plăcuțe. 

Păi ieși Anisie tu, nimeni în drum, care ești ministrul educației copiilor noștri, tu fiind nimeni, una care s-a filmat cu borcanul la ușă ascultând profesorii care predau, asta ești tu, care și-a pus fina șefă la DSP București (....) de ce nu ieși Anisie să spui numărul copiilor care nu au făcut școală deloc 3 luni? Numărul depășește un milion. Nu au făcut deloc școală. De ce? Pentru că nu au cum. Sistemul vostru de căcat cu școală online nu are cum să funcționeze.”, a mai spus Dana Budeanu.

Vedeta spune că autoritățile sunt incapabile să vină cu o viziune pe tema educației și îi acuză pe politicieni că sunt ”niște agramați, niște golani, niște hoți”. Dana Budeanu susține că actualii responsabili din educație ”au nenorocit o generație”: ”Voi ați ajuns în pozițiile în care ați ajuns furând concursuri, măsluind subiecte, diplome, grade etc. și asta faceți și susțineți în continuare.”

Dana Budeanu îi acuză pe politicieni și că permit profesorilor care au obținut note slabe la Titularizare să predea: ”Această nenorocire este susținută de toți politicienii, ăia pe care îi votați voi, ăștia care consideră că este normal ca un profesor titularizat cu 7 să vină la ore și să îmi învețe mie un copil să fie de 10”. Dana Budeanu se întreabă retoric care este situația la sate, având în vedere că astfel de nereguli grave sunt întânite în mediul urban.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close