Antena 3 CNN Actualitate Acuzaţii grave din spatele gratiilor făcute de un judecător: „Am crezut că dacă respect legea, nimic nu mi se poate întâmpla”

Acuzaţii grave din spatele gratiilor făcute de un judecător: „Am crezut că dacă respect legea, nimic nu mi se poate întâmpla”

Acuzaţii grave din spatele gratiilor făcute de un judecător: „Am crezut că dacă respect legea, nimic nu mi se poate întâmpla”
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
08 Aug 2016   •   23:10

Din spatele gratiilor, judecătorul Stan Mustaţă acuză că a fost închis pentru că n-a vrut să execute comenzi. „Am zis doar că trebuie să fiujudecat ca orice alt cetăţean al României şi am ajuns aici. Asta vreau să scrieţi. Că am crezut în supremaţia legii. Am crezut că dacă respect legea, nimic nu mi se poate întâmpla. Şi am greşit.Este singura greşeală pe care mi-o recunosc”, susţine judecătorul potrivit luju.ro.

Fostul judecător Stan Mustată, de la Curtea de Apel Bucureşti, aflat în Penitenciarul Rahova, acuză că a fost închis din cauză că nu a vrut să-l condamne pe lângă lege pe Dan Voiculescu, în dosarul „Telepatia”. Este singura greseala pe care mi-o recunosc”. Mustaţă a dezvăluit atunci că a fost avertizat că dacă nu va soluţiona cât mai repede dosarul „Telepatia” va fi arestat:

„Apărarea mea este dosarul Voiculescu, că de acolo a plecat arestarea mea. Înainte de Paşte, după mai multe pahare, mi-a spus Boraciu, grăbeşte-te să îl soluţionezi pe Voiculescu, pentru că altfel vei fi arestat, condamnat şi pierzi şi pensia. Adică, exact ce mi s-a întâmplat”, a mai spus judecătorul Stan Mustaţă.

Avocata judecătorului Stan Mustaţă, Lorette Luca, a intrat prin telefon la Antena 3, în emisiunea Ediţie specială, şi a oferit mai multe detalii: „Se pare că în cazul domnului Mustaţă asta s-a întâmplat. Pe lângă împrejurarea că este clientul meu şi că am avut discuţii ample, din nefericire a dovedit-o dosarul în cauză. Martorii acuzatorii au mărturisit că au fost influenţaţi de organele de anchetă, că nu le menţin, că nu l-au vazut pe Stan Mustaţă decât la pupitru de magistat”, a declarat avocata.

 

×
Subiecte în articol: Stan Mustata Editie Speciala
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close