Antena 3 CNN Actualitate Acuzaţii GRAVE la adresa fiului lui Valeriu Zgonea. Acesta ar fi bătut cu bestialitate un băiat, în zona Parcului Izvor

Acuzaţii GRAVE la adresa fiului lui Valeriu Zgonea. Acesta ar fi bătut cu bestialitate un băiat, în zona Parcului Izvor

Acuzaţii GRAVE la adresa fiului lui Valeriu Zgonea. Acesta ar fi bătut cu bestialitate un băiat, în zona Parcului Izvor
de O.P.    |    28 Noi 2013   •   06:14

Acuzaţii grave la adresa fiului preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. Băiatul este suspectat că, împreună cu alţi tineri, au bătut până au băgat în spital un băiat în zona Parcului Izvor din Capitală.

Victima este fiul fostului fotbalist Ion Sburlea, care a depus deja plângere la poliţie. Zgonea spune însă că scandalul este unul fabricat şi că, de fapt, băiatul său a fost cel ameninţat.

Fostul fotbalist Ion Sburlea spune că totul a plecat de la faptul că fiul său ar fi vrut să-i ia apărarea, pe Facebook, unui coleg agresat verbal de către fiul lui Valeriu Zgonea. În schimb, băiatul preşedintelui Camerei Deputaţilor i-a propus să se întâlnească undeva în zona Parcului Izvor, din Capitală, şi să stea de vorbă.

ION SBURLEA: "Când s-a întâlnit, băiatul domnului Zgonea a venit cu încă nouă haiduci cu bâte şi a spus: Ăla e! L-au înconjurat, l-au luat la bătaie, l-au distrus. Şi ca o bravură mare, băiatul domnului Zgonea a venit şi l-a strâns de gât să-i arate cine e şeful. Am fost la poliţie, am făcut dosarul, a ajuns la Parchet."

Valeriu Zgonea neagă faptul că fiul său l-ar fi lovit pe băiatul lui Ion Sburlea şi spune că este vorba despre un scandal fabricat.

"Este regretabil că anumite persoane încearcă astfel de atacuri murdare la adresa mea fabricând un scandal în care să fie implicat băiatul meu în vârstă de 15 ani. Dragoş nu l-a lovit pe acel băiat (...) De altfel, în faţa directoarei liceului lui Dragoş, cel care a lovit a recunoscut că a făcut acest lucru."


×
Subiecte în articol: valeriu zgonea violente
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close