Antena 3 CNN Actualitate Primăria Capitalei a demarat un control la Spitalul Malaxa, după dezvăluirile GSP. ”Managerul scoate bani din spital pe facturi tipărite la IT!”

Primăria Capitalei a demarat un control la Spitalul Malaxa, după dezvăluirile GSP. ”Managerul scoate bani din spital pe facturi tipărite la IT!”

Primăria Capitalei a demarat un control la Spitalul Malaxa, după dezvăluirile GSP. ”Managerul scoate bani din spital pe facturi tipărite la IT!”
Sursa foto: Foto:spitalmalaxa.ro
28 Noi 2016   •   09:17

O anchetă a Gazetei Sporturilor scoate la iveală nereguli grave la spitalul Malaxa din Capitală. Potrivit sursei citate, în spital se ține o contabilitate dublă, iar managerul Florin Secureanu ar scoate zilnic sume importante din casieria spitalului pe facturi tipărite de un angajat de la IT.

Şi nu e tot. Angajaţii spitalului spun că managerul îşi pierde cumpătul frecvent şi îşi înjură angajaţii ca la uşa cortului.

Cătălin Tolontan a publicat pe tolo.ro înregistrări incendiare în care acesta ţipă şi îşi jigneşte subordonaţii. Ziarul este în posesia unor înregistrări în care șeful de la Spitalul Malaxa își umilește oamenii: ”Bă idioato, eu sunt managerul, f****-n cap!”. Acesta ar fi făcut crize de nervi atunci când angajații i-au spus că nu mai sunt de acord să acopere ilegalitățile.

Conform relatărilor din interior și documentelor, facturile firmelor-paravan ale managerului se fabrică pur și simplu în spital, iar ștampila e în sertar. Pe urma banilor, Gazeta Sporturilor a descoperit că RYS Force Company SRL, firma prin care s-au operat mii de retrageri de cash, continuă să ia bani din spital, deși instanța a dizolvat-o în iulie 2015 și s-a radiat în noiembrie 2016.

În urma dezvăluirilor apărute în presă, directorul medical al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale din București (ASSMB) Alexandru Ștefănescu a anunțat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că Primăria Capitalei a trimis un control la Spitalul Malaxa.

×
Subiecte în articol: Florin Secureanu gazeta sporturilor
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close