Antena 3 Actualitate Acuzații grave la adresa unei învățătoare de la o școală din Capitală. A lovit un elev și i-a jignit pe alți doi. „Mi-a bătut copilul rău, în fața clasei”

Acuzații grave la adresa unei învățătoare de la o școală din Capitală. A lovit un elev și i-a jignit pe alți doi. „Mi-a bătut copilul rău, în fața clasei”

07 Noi 2018   •   23:51
 Acuzații grave la adresa unei învățătoare de la o școală din Capitală. A lovit un elev și i-a jignit pe alți doi. „Mi-a bătut copilul rău, în fața clasei”
Sursa foto: foto- Pexels

Un nou caz în care un cadru didactic este acuzat că ar fi avut un comportament nepotrivit față de elevii săi. E vorba de o învățătoare pensionară care s-a reîntors la catedră și e acuzată că ar fi bătut un copil, în fața celorlalți colegi, și a jignit alți doi elevi. 

Incidentul s-a petrecut în clasa I de la o școală din București, chiar în prima zi de școală. 

Mama copilului lovit a depus plângere la Parchet imediat cum a aflat. 

„Mi-a bătut copilul rău, în faţa clasei. A jignit o altă fetiţă. Mi-a povestit de când a ieşit, că doamna l-a lovit. Toţi copiii au zis acelaşi lucru la ieşire plus că fetiţa cealaltă pe care a facut o proastă nu se mai oprea din plâns”, a dezvăluit mama copilului agresat.

„Doamna avea o experienţă de o viaţă într-o unitate de învăţămant din Bucureşti fără să fie făcute sesizari din partea altor părinţi la dumneaei”, a spus Marina Manea, purtător de cuvânt ISMB, potrivit obsevator.tv. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close