Antena 3 CNN Actualitate Acuzații grave pentru Gigi Becali

Acuzații grave pentru Gigi Becali

Acuzații grave pentru Gigi Becali
20 Dec 2016   •   14:09

Acuzații grave pentru Gigi Becali. Finanțatorul Stelei i-a lăsat fără bani pe jucătorii și angajații clubului FC Brașov. Și asta pentru că latifundiarul i-a dus cu vorba că le va achita suma restantă din vânzarea lui Alex Chipciu la Anderlecht, dar „a uitat”.

Steaua trebuie să le achite celor de la FC Brașov 375.000 de euro din cei 3,5 milioane de euro încasați de la belgieni pentru jucătorul vândut în vară.

Gabriel Florescu, noul președinte al „stegarilor”, l-a acuzat pe Becali că și-a bătut joc de angajații de la FC Brașov și de fotbaliștii „galben-negrilor”. 

„Am discutat cu jucătorii şi înainte de meciul cu Juventus Bucureşti şi apoi cu o parte din ei şi săptămâna trecută. În acest moment, conturile clubului sunt goale şi noi ne-am bazat foarte mult pe tranşa din transferul lui Chipciu la Anderlecht. Din ce ştiu, cei de la Top Expert SPRL, mai precis Marian Brescan, a avut mai multe runde de discuţii cu Gigi Becali pentru a face plata. Se pare însă că pe Gigi Becali îl doare la bască, altfel nu-mi explic de ce întârzie această plată. Au fost discuţii şi cu Valeriu Argăseală, ni s-a spus că mai vedem, dar deocamdată nimic. Pe aceşti bani mă bazam când am discutat cu jucătorii şi le-am spus că sperăm ca până de Crăciun să plătim salariile. Sacul este gol şi la această oră ne bazăm doar pe promisiuni. Noi avem restanţe doar o lună, ştiu sigur că la alte cluburi sunt restanţe de două-trei sau chiar patru luni“, a declarat Florescu pentru Monitorul Expres.

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali FC Brasov
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close