Antena 3 CNN Actualitate Acuzații grave la adresa unei învățătoare din Bistrița: Ar fi legat un copil de scaun, pe motiv că deranja ora

Acuzații grave la adresa unei învățătoare din Bistrița: Ar fi legat un copil de scaun, pe motiv că deranja ora

O învățătoare de la Liceul cu Program Sportiv din Bistrița este acuzată că ar fi legat un copil de 8 ani de scaun folosind bandă scotch, pentru că ar fi deranjat ora.

Acuzații grave la adresa unei învățătoare din Bistrița: Ar fi legat un copil de scaun, pe motiv că deranja ora
Sursa foto: Profimedia Images
de Roxana Mihăiescu    |    04 Oct 2023   •   15:19

Dascălul s-ar fi enervat pe copil pentru că se tot ridica în picioare, dar și pentru că a aruncat cu o bucată de plastilină după o colegă. Deranjată de comportamentului elevului, învățătoarea a vrut să-i dea o lecție. După ce l-a tras de urechi, după cum susține mama copilului, dascălul l-a legat de scaun folosind bandă scotch. 

”Vineri am dus băiețelul la școală, iar la 12:00 am mers după el și l-am așteptat la poartă. Avea urechile roșii și umflate și mi-a spus că l-a tras de urechi învățătoarea.

Am mers să vorbesc cu învățătoarea și mi-a spus că s-a enervat după ce băiețelul a aruncat cu o bucățică de plastilină după o colegă. Acasă mi-a spus că l-a legat cu bandă scotch de scaun, pentru că se tot ridica în picioare”, a povestit mama copilului I. J., pentru Bistrițeanul.ro.

Mama băiețelului mărturisește faptul că învățătoarea a recunoscut fapta în fața ei, însă nu și în fața directorului școlii.

Citește și: "Nu vreți, mă, să învățați nimic, de aia sunteți proști. O să vă duceți la căpșuni în Spania!" Reacția uimitoare a unei profesoare de matematică, chiar în timpul orelor de curs

Cazul a ajuns în atenția IȘJ Bistrița-Năsăud, care a luat deja primele măsuri.

”Doamna va fi în concediu fără plată până se stabilește exact ce a fost acolo. O să vină un înlocuitor. E neplăcut pentru toată lumea, doamna nu o să mai fie la clasă”, a transmis inspectorul școlar general Cristian Nicula.

Învățătoarea lucrează în sistem de peste 10 ani, potrivit Inspectoratului Școlar Bistrița-Năsăud, iar anul acesta ar fi obținut a doua cea mai mare medie din județ la examenul de Titularizare.


 

×
Subiecte în articol: Bistriţa
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close