Antena 3 CNN Actualitate Acuzații la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Cine a rupt tăcerea

Acuzații la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Cine a rupt tăcerea

Acuzații la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Cine a rupt tăcerea
02 Mai 2019   •   20:38

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat joi, 2 mai, la Cimitirul Progresul din Capitală. Designerul își va dormi somnul de veci alături de străbunicul și bunicul său.

Printre vedetele prezente la înmormântare s-a numărat și Alin Gălățescu, care a acordat un interviu tranșant. Vizibil deranjat, designerul i-a adus preotului cimitirului acuze grave, scrie dcnews.ro.

"Preotul a ținut o slujbă jenantă, prozeletistă, legată de orientarea lui sexuală, care nu-și avea deloc rostul", a declarat Alin Gălățescu reporterilor aflați la slujba de inmormântare a lui Răzvan Ciobanu. 

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște, într-un accident rutier petrecut în județul Constanța. Potrivit testelor toxicologice, designerul consumase droguri înainte să se urce la volan.

„Din investigații a rezultat că autovehiculul condus de numitul Ciobanu Răzvan a părăsit partea carosabilă în zona localității Săcele din jud. Constanța, a rulat aproximativ 850 m și apoi s-a răsturnat din cauza denivelărilor. Conducătorul auto era singur în autovehicul și nu purta centură de siguranță, aspecte constatate cu ocazia cercetării la fața locului de către experți", au anunțat anchetatorii.

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close